Dini sapıklığına alet eden felsefe öğretmeni!..

Herif, inanamayacaksınız ama felsefe öğretmeni!.. Konya’nın Selçuklu İlçesi’ndeki Ayşe-Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilere felsefe dersi veriyor… Ercan Harmancı...

Herif, inanamayacaksınız ama felsefe öğretmeni!..
Konya’nın Selçuklu İlçesi’ndeki Ayşe-Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilere felsefe dersi veriyor… Ercan Harmancı isimli, öğretmen kılıklı bu herif, geçtiğimiz günlerde okulda beden eğitimi dersine çıkan kız öğrencileri görünce tahrik olduğunu şu “veciz” sözcüklerle sosyal medya hesabından ilan etti:
-Ya benim çok sapık duygularım var ya da şeytan onlara uğramıyor… Bir genç kızın vücut hatlarını gördükten sonra şeytan size üflemiyorsa ya erkekliğinizi ya da imanınızı kaybetmişsiniz demektir!..
Herifin sapkınlıkları bununla da kalmıyor, ancak öncelikle altını çizmem gerek; genç kız dediği, kendisinin de derslerine girdiği bu kızlar, hayatlarının başlangıç noktasına dahi erişmemiş çocuklar!..
Felsefe nedir peki?.. Eski Yunan köklerine göre çok kısaca “Bilgi Sevgisi” anlamına gelir. Bilgeliğe, bilgiye değer vermek, onları önemsemek, hatta en değerli şeyler olarak görmektir!.. Var olanların varlığı, kaynağı, anlamı ve nedeni üzerine düşünme ve bilginin bilimsel olarak araştırılmasıdır…
İşte, felsefe gibi, bilgiyi, varoluşu kutsayan bir dersin öğretmenliğini yapan bu ahlak yoksunu zat, yukarıdaki sapkın mesajla da yetinmedi. Beden eğitimi dersini “ümmetin kızlarını soyma” dersi olarak tanımlayıp, kız öğrencilere ve öğretmenlere “Zina” suçlaması da yöneltti:
-Beden eğitimi dersi bu ümmetin kızlarını soyma dersi olarak konuldu ve yine öyle devam ediyor. .. Hem de zorunlu bu zillet bu ümmete yeter… Bir beden eğitimi öğretmeninin karşısında vücut kıvrılıyorsa ne kadar olması önemli değil onun adı zinadır!..
Vay sapık, vay sapkın, vay ahlaksız vay!..

“Kız öğrencinin giydiği eşofman onu çıplak yapar!” Bitmedi; bu ahlaksız kız çocuklarının babalarını da suçladı:
-Bugün beden eğitimi adıyla adet görmüş kızlara zorla ve müfredat gerekçeli zi...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar