Derin tarihçi!..

Adı Mustafa Armağan… Dedikodularla, ipe sapa gelmez yalanlarla, çirkef iftiralarla bezediği dergisinin adı tam da ruh halini, yaşadığı hayatın özetini yansıtıyor:-Derin Tarih!.. Yaşamı hep derinlerde...

Adı Mustafa Armağan…
Dedikodularla, ipe sapa gelmez yalanlarla, çirkef iftiralarla bezediği dergisinin adı tam da ruh halini, yaşadığı hayatın özetini yansıtıyor:
-Derin Tarih!..
Yaşamı hep derinlerde geçti… En büyük takıntısı Büyük Devrimci Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet’ti… Pek sevdiği, yanında olmak için parçalandığı, göze girmek, Cemaat’te iyi bir yer kapmak için hakkında kitaplar yazdığı muhterem şahsiyet ise Fetullah Gülen’di! FETÖ’ye övgüler düzen ilk kitabın adı zaten bu şahsın “derinliğini” ortaya koyuyordu:
-Medya Aynasında Fetullah Gülen (Kozadan Kelebeğe!)
Kelebeğin(!) ABD’ye tüydüğü yıl çıkan kitabı Cemaat’in önemli yazarlarından Ali Ünal ile birlikte hazırlamıştı… Hemen ertesi yıl, bu kez Fetullah Efendi için yazılan yazıları derlediği kitabı piyasaya çıkardı:
-Diyaloğa Adanmış Hayat!..
Her iki kitap da Cemaat’in kurduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından basıldı!.. Tabii övgüler yalnızca kitaplarla sınırlı değildi. Dönemin Başbakanı Erdoğan’da bu muhteremin tepkisine hedef olmuş, Cemaat ile savaşın zirveye çıktığı sıralarda Zaman Gazetesi’ne verdiği demeçte şöyle demişti:
-Zaman zaman dışarıdan yardım da alan bir cinayet şebekesi ve eli kanlı örgüt olarak on yıllarca Sünni İslam alemine darbe üstüne darbe indirmiş bulunan Haşhaşilerin yaptıklarını Hizmet Hareketi mensuplarına yakıştırmak, anakronizme düşmek bir yana, hakkaniyetle bağdaşmamaktadır!..
Epey ağır değil mi?.. Karşılığını da alıyordu tabii; Tarih aynası isimli “Derin programını” Cemaat’in kanalı olan Mehtap TV’ye pazarlamıştı bile!.. Ayrıca Zaman Gazetesi de kollarını ardına kadar açmıştı bu muhtereme!.. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın yayın bölümü yöneticiliğini de üstlenmişti…
-Ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyordu!.....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar