Deprem vergileri nerede? Dağa kaçtı!..

İstanbul’u paniğe sürükleyen deprem 5.8 büyüklüğündeydi…Hemen ardından her kafadan bir ses çıkmaya başladı; “İyiye işaret, enerjiyi aldı, büyük deprem en az 25 sene sonra”...

İstanbul’u paniğe sürükleyen deprem 5.8 büyüklüğündeydi…

Hemen ardından her kafadan bir ses çıkmaya başladı; “İyiye işaret, enerjiyi aldı, büyük deprem en az 25 sene sonra” diyenler, “Her an her şey olabilir” diyenler TV ekranlarını doldurdu… Bu işi iyi bilen deprem uzmanlarının söyledikleri ise arada kaynadı gitti!.. Son olarak kandilli Rasathanesi Müdürü çıkıp şöyle dedi:

Bir sona doğru yaklaşıyoruz!..

Gayet bilimsel, gördüğünüz gibi!.. Bir sona doğru gidildiğini beş yaşındaki çocuklar biliyor; hani bıraksalar da ciddi bilim insanları, halkın anlayacağı şekilde anlatsa diyeceğim ama bizim ülkemizde maalesef böyle şeyler pek mümkün görünmüyor!.. Zaten bu yazının konusu da bu değil!..

Bakın, millet büyük paniğe kapılmış, geceyi sokakta geçirmiş, “Nerede bu devlet” haykırışları dört bir yanı sarmışken, AKP’li Cumhurbaşkanı konuştu ve şöyle dedi:

İstanbul’da on binlerce toplanma yeri var!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.935 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar