“Değerli arkadaşların” organize işleri!..

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’nın Çubuk İlçesi’ndeki şehit cenazesinde maruz kaldığı linç girişiminin üzerinden epey zaman geçti…


Anımsayacaksınız; memleketin İçişleri Bakanı, linç olayının hemen ertesinde bir açıklama yapmış, “Saldırının organize olduğuna dair bir bulguya rastlanmadı” demişti!.. Bahçeli Bey’in “Kendine yumruk attıracak ne yaptın Kılıçdaroğlu” sözlerini de hatırlıyorsunuzdur sanırım!.. Halbuki iktidar cenahının “Sıradan bir olay” algısıyla savuşturmak istediği o saldırının vahametini, olay terinde bulunan Emniyet Genel Müdürü’nün saldırgan kalabalığa megafonla yaptığı şu uyarı  açıkça göstermişti:
Önce beni ve arkadaşlarımı linç etmeniz gerek. Bunu mu yapacaksınız?!.
Yine o törende bulunan Savunma Bakanı Hulusi Akar ise tarihe kazınacak, nesiller boyu unutulmayacak şu sözleri megafondan söylemişti:
Değerli arkadaşlar, mesajınızı verdiniz, tepkilerinizi gösterdiniz!..
İşte o “değerli arkadaşların” hangi mesajı verdikleri, nasıl bir tepki gösterdikleri bir bir ortaya çıktı!.. Peki kim ortaya çıkardı? İçişleri Bakanı Soylu mu? Hayır! Ona bağlı güvenlik birimleri mi? Hayır! Savcılık soruşturması mı? Yine hayır! Oradan henüz ses seda çıkmadı!.. Kim o halde?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar