Cumhur İttifak’ının üçüncü ortağı: İmralı!..

Pes doğrusu yani, bu nasıl bir hızdır yarabbi!.. Okuyanlar anımsayacaktır; dünkü yazım “İktidarın son kozu Öcalan” başlığını taşıyordu… Neden böyleydi başlık?...

Çünkü, iktidarın başlıca yandaşı Sabah Gazetesi’nin Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, önceki gün köşesinde “Abdullah Öcalan’ın bir mesaj vermesi lazım. Avukatları biran önce (yani seçim öncesi) bu mesajı açıklamalı” diye yazmıştı!..
Ben de buradan yola çıkarak “demek ki durum çok vahim, kala kala Öcalan ile Ordu Valisi’ne kaldı Cumhur İttifakı” yorumunu yapmıştım!..
Gerçi Müderrisoğlu’nun yazısı bir duyum sonucu muydu, yoksa temenni miydi bilmiyorum ancak, bakın şu Tanrı’nın işine, dün akşam saatlerinde, kimin nesi olduğu, Öcalan’ı nasıl ziyaret edebildiği anlaşılamayanı bir zat İmralı’dan getirdiğini iddia ettiği bir mektubu medya ile paylaşıverdi!..
Tesadüfün böylesi, ancak “Alice Harikalar Diyarında” türü fantastik masallarda bulunur diye bilirdik; ancak deli gibi ve de büyük bir çaresizlik içinde Kürt asıllı yurttaşların oylarına muhtaç olan AKP’nin yüzü suyu hürmetine seçime yalnızca iki gün kala şapkadan çıkıverdi Öcalan’ın mektubu!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 182 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 758 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 192 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar