Çirkefliğin sınırı!..

Gazetecilik adına bir kez daha utandım, yerin dibine geçtim… Pazar akşamı gerçekleşen “Tarihi Buluşma” sonrası yandaş medyanın içine düştüğü durum gerçekten içler acısıydı! ...

Bir bölümü erken baskıya girmek durumunda olan iktidara yapışmış gazeteler anladığım kadarıyla daha program başlamadan sonucu yazmışlar, içeriği kafalarına göre doldurmuşlar ve birbirine benzer manşetleri döşenmişlerdi:
İmamoğlu’nu Yıldırım çarptı!..
Ancak, “mızrak çuvala sığmıyordu!..Binali Bey’in en yakınındakiler dahi durumu “umutsuz vaka” olarak nitelendirirken, iktidarın “şövalyeleri!” Binali Yıldırım’ı galip olarak ilan etmekte hiçbir sakınca görmüyordu… Ne yazık ki hevesleri kursaklarında kaldı; kamuoyu araştırma şirketleri dahil, kamuoyunun ezici çoğunluğu aynen benim dün yaptığım analizdeki noktaları onaylamış, iktidar adayının yaptığı gafları, gerçekleri saptırma girişimlerini bir bir not etmişlerdi!..
Binali Bey kaybetmişti!..
Baktılar olmuyor, bu kez daha önce hiç sıkılmadan “Sahte” dedikleri Sayıştay Raporunda İBB rakamlarının yer almadığını sayıklamaya başladılar, iyi mi!.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar