Bunlarda vicdandan utanmadan eser yok!..

Artık hiçbir şey beni şaşırtmaz diyordum…Ancak bu kadarına pes dedim!.. Dört kardeşi siyanürle intihara kadar sürükleyen hazin hikayeyi dün sizlerle paylaşmıştım… Böylesine trajik bir son...

Artık hiçbir şey beni şaşırtmaz diyordum…

Ancak bu kadarına pes dedim!.. Dört kardeşi siyanürle intihara kadar sürükleyen hazin hikayeyi dün sizlerle paylaşmıştım… Böylesine trajik bir son, yoksulluğun dibine vurmuş bir ailenin ölüme yatması doğal olarak toplumsal vicdanı ayağa kaldırmıştı; protestolar, eleştiriler yükselmişti dört bir yandan… Bir takım gazete kılıklı şeyler ve yazarlar dışında:

Onlar için “Yeni Türkiye” de geçim sıkıntısı, yoksulluk, açlık olanaksızdı!..

82 milyonluk Türk Milleti el bebek, gül bebek, bir eli yağda, bir eli, balda yaşıyordu; malum çevreler yine algı yaratmaya, ortalığı karıştırmaya, iktidara karşı öfke yaratmaya çalışıyordu!.. Mesela Akit isimli yalan, fesat ve hedef gösterme merkezi, ölen dört kardeşin ardından şu haberi hiç utanmadan, sıkılmadan manşetine yerleştirdi:

Ateist kitap 4 kişiyi intihara sürükledi!..

Haber demeye bile dilimin varmadığı iğrenç metinde, Fatih’teki evde  Richard Dawkins’in ateizm propagandası yaptığı “Tanrı Yanılgısı” kitabı bulunmuştu!.. Vicdansızların iması gayet açıktı; bu ateist kitabı okuyan dört kişi de bu nedenle belalarını bulmuş, düştükleri derin boşluk ve bunalım nedeniyle intihar etmişlerdi!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar