Bu küstahlığın perde arkası çok önemli?!.

Yahu, daha dünkü yazımın mürekkebi bile kurumadı!..ABD Başkanı Trump’ın “Suriye’den çekiliyoruz” açıklamasını yorumlarken şöyle demiştim:–Hakkında “yalan...

Yahu, daha dünkü yazımın mürekkebi bile kurumadı!..

ABD Başkanı Trump’ın “Suriye’den çekiliyoruz” açıklamasını yorumlarken şöyle demiştim:

Hakkında “yalan haritası” bile yayımlanan başkan!..

Bu satırların yazılmasının üzerinden üç saat bile geçmeden, Trump isimli zat sosyal medya hesabından şöyle bir mesaj paylaştı:

Daha önce de belirttiğim gibi ve yinelemek gerekirse, Türkiye benim büyük ve eşsiz bilgeliğimle (my great and unmatched wisdom!) limiti aşmak olarak düşündüğüm herhangi bir şeyi yaparsa Türkiye ekonomisini tamamen yok ederim (daha önce yaptım!)

Şimdi bu mesajın neresinden tutmak gerekir, söyler misiniz?… Bu küstah satırlardan fışkıran yüksek ego, hatta megalomaniyi bir tarafa bırakalım, eldeki mal belli!.. Ancak NATO’da birlikte olduğu, ne kadar inanmasak da “stratejik ortak” olarak lanse ettiği bir ülkeye karşı “Ekonomisini tamamen yok ederim” diye açıkça tehdit etmek ne demektir?.. Bununla da yetinmeyip, “Daha önce yaptım” diye adeta övünmek hangi ortaklığın, hangi dostluğun göstergesidir acaba?!. Ayrıca hangi sınırlardan söz ediyor ABD Başkanı, hangi sınırlar aşılırsa mahvedecek Türkiye’yi?..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 182 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 758 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 192 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar