Bir zavallı ana muhalefet!..

Ben yazarken utanıyorum, ancak görüyorum ki artık pek bir anlamı kalmayan TBMM’deki ana muhalefet partisinin yönetim ve muhalefet cenahı, partiyi el aleme rezil etmekten hiç mi hiç utanmıyor!.. Önceki akşam, Habertürk...

Ben yazarken utanıyorum, ancak görüyorum ki artık pek bir anlamı kalmayan TBMM’deki ana muhalefet partisinin yönetim ve muhalefet cenahı, partiyi el aleme rezil etmekten hiç mi hiç utanmıyor!..
Önceki akşam, Habertürk TV’de yayınlanan “Türkiye’nin Nabzı” programını dilerim izlememişsinizdir!.. Ben izlerken yerin dibine girdim, maşallah tartışmacıların zerre kadar umurunda değildi!.. İktidara yakın ancak CHP kulislerinden çıkmayan Sevilay Yılman isimli Habertürk Gazetesi yazarı, ortalığı bir anda geren şu açıklamayı yaptı:
-Tuncay Özkan bir gazeteci arkadaşıma “CHP’de gizli bir karar merkezi var. Bu karar merkezi CHP’nin dışında bir oluşum. Biz de kim olduklarını bilmiyoruz. Kemal Bey orada alınan kararları MYK’ya getiriyor” demiş!..
İddia çok ama çok ağırdı ve sağ kanattan bir gazeteci tarafından bir televizyon kanalında açıkça dile getirilmişti… Bu iddia doğruysa Kemal Kılıçdaroğlu resmen “dışarıdan idare edilen” bir kişi konumuna düşüyordu.!.. Yılman, bunu da söyledi zaten:
-Bu iddiaya ben inanmıyorum. Genel Başkan Yardımcısı Sayın Tuncay Özkan inanıyor. Peki inanıyorsun da neden hâlâ onun Genel Başkan olmasını istiyorsun. Madem bu adam proje!..

Yüz kızartan dalaşma!.. Çok geçmedi, Özkan programa telefonla bağlandı…
Söylenenlerin tümüyle yalan olduğunu belirterek Sevilay Hanım’a “Müfterisin” diye tepki gösterdi ve ısrarla “o çok önemli gazetecinin” ismini vermesini istedi… Yılman biraz nazlandıktan sonra kaynağının ismini açıkladı:
Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç!..
Bunun üzerine Tuncay Özkan, açtı ağzını, yumdu gözünü, Sevinç’in yalancı ve iftiracı olduğunu, böyle bir görüşmenin asla olmadığını belirterek şöyle devam etti:
-Şaban Sevinç hesabını verecek. Bu alçaklığı kimsenin yanına bırakmam. Rezil bir komployu niye yürütt...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar