Bir ülkeyi göz göre göre öldürmek!..

Dün bizim gazetenin de manşetindeydi: – Kaz Dağlarında ağaç ve çevre katliamı!..

Diğer bir deyişle, ağaç katliamı ile başlayıp, toprağın zehirlenmesiyle, havanın zehirlenmesiyle devam eden, içtiğimiz, yüzdüğümüz, toprağın bereketlenmesi için kullandığımız suyun bile murdar edilmesiyle, insanların, hayvanların kansere yakalanmasıyla, her türden canlının yok edilmesiyle sonlanan bir vicdansızlık, bir ihanet!..
Peki yeni mi?.. Ne münasebet!.. 17 yıllık bu iktidar döneminde alıştık, alıştırıldık artık… Güzelim Ege ve Akdeniz sahillerinden, Karadeniz’in yüzlerce, binlerce yıllık yaylalarına, nehirlerine, derelerine, Kaz Dağlarının, Torosların akciğer niteliğindeki ormanlarına yapılan saldırıları, HES’lerin tahribatını, maden izinlerinin getirdiği yıkımları, taş ocaklarının çölleştirdiği yamaçları çok gördük, hep yaşadık!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.935 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar