Ayrımcılık, şirk ve anketçilik!..

AKP’li Cumhurbaşkanı geçen gün memleketi Rize’de halka “Zillet İttifakı” sıfatını yakıştırdığı muhalefet ile ilgili şöyle seslendi:-Yatıyorlar, kalkıyorlar Atatürk...

AKP’li Cumhurbaşkanı geçen gün memleketi Rize’de halka “Zillet İttifakı” sıfatını yakıştırdığı muhalefet ile ilgili şöyle seslendi:
-Yatıyorlar, kalkıyorlar Atatürk diyorlar. Ya, sizin Atatürk ile ne ilginiz var? Şu CHP’ye Osmanlı tokadı vurmaya hazır mıyız?..
Aradan iki gün geçti… Dün Manisa’nın Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç, Köseali Mahallesi’ndeki seçim çalışması sırasında şu konuşmayı yaptı:
-’Laiklik’ dediler dini böldüler… ‘Alevilik’ dediler Müslümanlığı bölmek istediler. ‘Atatürkçüyüz’ dediler yine bizi bölmek istediler. Bizim öz değerlerimizi bizden ayırarak bugüne kadar 80 yıl 90 siyaset yaptılar!..
Bu zat, öz değerlerinin kimler tarafından yok edilmek istendiğini bir bir saydıktan sonra yetinmedi, “hain” damgasını da şöyle vurdu:
-Biz kimseye yalvarmıyoruz. Hele vatan hainlerine hiç yalvarmıyoruz. Buradan Köseali’den özellikle vurgulayarak söylüyorum; babam dahil bu vatana hainlik yaptıysa, vatanına bugünden sonra da hain düşünceyle bakıyorsa biz onun oyunu istemiyoruz. Onun oyu onun olsun…
Bir yerel seçim öncesi, birlik, beraberlik, kardeşlik adına gerçekten örnek teşkil edecek bir konuşma!.. Adamın sözlerine bakın; kendilerinden başka herkes hain!..
AKP Şanlıurfa Milletvekili, Avrupa Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da kentteki seçim bürosunun açılışı sırasında şu konuşmayı yaptı:
Allahü Teala sizden emaneti ehline vermenizi emrediyor!..
Siz dediği Urfalı seçmendi tabii… Ehil de kendisi haliyle! Allah’ın verdiği emanetin hesabını da ahirette soracağını özellikle vurgulayan muhterem vekil, sözlerini şöyle sürdürdü:
-Şimdi Allah hepinizden razı olsun; bize bu emaneti verdiniz. Ben de gönül rahatlığıyla, vicdan rahatlığıyla diyorum ki, yarın inşallah mahşerde Allah’ın karşısına çıktığınız zaman, Allah o emaneti bize verdiğinizde...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar