“AKP’de panik Binali Bey’e yazık!”

Başlık bana ait değil… Biraz rötuş yaparak ödünç aldım… Başlık Karar Gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren’e ait. Bir anlamda benim düşündüklerimi seslendirmiş diyebiliriz!..

Mesela, AKP’nin İstanbul’daki seçim stratejisini tek sözcükle şöyle değerlendiriyor:
Dökülüyor!..
Ben de aynen böyle düşünüyorum!.. Örneğin şu soruyu soruyor:
Kürt oylarının en stratejik oy niteliği kazandığı bir ilde “Mitili atma” hamlesi akıl karı mıydı?..
Tamamen katılıyorum!.. Zaten Bahçeli bunu hayata geçirmedi ya da geçiremedi! Ayın 14’ünden sonra geleceği söyleniyor ama geçmiş olsun!..
Dikkatinizden kaçmadığına eminim, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, adeta Binali Yıldırım’ın önüne geçmiş durumda; öyle ki, dışarıdan kimin aday olduğunu bilmeyen biri gelse, Soylu’yu aday sanır, o kadar yani!..
Bir tek o olsa yine iyi; Numan Kurtulmuş birden sahne alıp “Seçim sonrası siyasi tövbe edeceğiz” diyerek başrole soyunuyor… Bunun yankısı bitmeden Nurettin Canikli çıkıyor, Topal Osman’dan dem vurup, iktidar partisinin başını belaya sokan “Pontus meselesini” bir kez daha sahne ışıklarının altına çekiveriyordu… İktidar cenahında da yankı bulan, aklı başında partilileri çileden çıkaran olay, neredeyse “Konstantinopolis mi istanbul mu” saçmalığına dek getirilmişti…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar