Darağacı, kazık, silahlı çete ve tahrik!..

Cumhur İttifakı’nın son günlerde pek keyfi yok!.. Anketler, araştırmalar “kırmızı alarm” veriyor!.. Son olarak Google’ın bilimsel verilere dayanarak yaptığı araştırmada AKP’nin Ankara ve...

Cumhur İttifakı’nın son günlerde pek keyfi yok!..
Anketler, araştırmalar “kırmızı alarm” veriyor!.. Son olarak Google’ın bilimsel verilere dayanarak yaptığı araştırmada AKP’nin Ankara ve İstanbul’da yüzbinlerce oy ile ifade edilecek denli geride gözükmesi de moral bozukluğunun üzerine tüy dikti haliyle!..
Peki, işler böyle olunca ne oluyor?.. Çok basit; denge bozuluyor, hakaretten tehdide, baskıdan şantaja her türden başıbozukluk öne çıkıveriyor!..
AKP’li Cumhurbaşkanı’nın meydanlarda, toplantılarda yaptığı konuşmalar zaten malum… Son olarak “eski arkadaşlar” ile ilgili olarak “trenden inenler bir daha binemezler” diyerek, başka partilerle görüştüğü, Millet İttifakı’nın ortak adayı olacağı ya da yeni parti kurmak için gün saydığı ileri sürülen isimlere açık mesaj yollamıştı!..
Ehh, başkan böyle konuşunca alttakiler de benzer bir üslubu geliştirerek harikalar yaratmaya başladılar… Alın mesela AKP Kahramanmaraş Afşin İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i; öyle bir konuşma yaptı ki, hani seçime gidildiğini bilmeseniz savaşa gittiğimizi düşünürsünüz!.. Buyurun okuyun:
-Cumhur İttifakı olarak Türkiye genelinde yüzde 52’nin altına düşersek tahmin ediyorum ki bizi darağacına çekip kazığa oturtacaklar!..
Hiç sıkılmadan söylenen bu sözleri nasıl, hangi cüretle söyler bir insan?.. Adama sorarlar:
-Efendi çiğ yedin de karnın mı ağrıdı? Yolsuzluğun mu var, hırsızlığın mı?..  Neden korkuyorsun? Kim seni darağacına çekip, kazığa oturtacak? Bu nasıl bir düşmanlık, nasıl bir ayrımcılıktır?..
Adam, partinin ilçe başkanı değil yeniçeri ocağı çavuşu sanki!..

Silahlı çeteler peydahlanırmış!.. Partinin ilçe başkanı böyle de milletvekili farklı mı sanıyorsunuz?..
AKP Van Milletvekili Abdulvahat Arvas, Van adaylarının tanıtım toplantısında “hezimet değil, hizmet partisi” olduklarından dem vu...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 182 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 758 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 192 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar