Çok heyecanlı rengarenk bir FETÖ hikayesi!..

Bilmiyorum sizler de farkında mısınız?.. FETÖ meselesinin iyice cılkı çıktı!.. Bir taraftan her Tanrı’nın günü sürü sepet gözaltı olayları yaşanırken, Fetullahçı kumpaslar...

Bilmiyorum sizler de farkında mısınız?..
FETÖ meselesinin iyice cılkı çıktı!.. Bir taraftan her Tanrı’nın günü sürü sepet gözaltı olayları yaşanırken, Fetullahçı kumpaslar mahkeme kararlarıyla bir bir çökerken, diğer taraftan, hapishanelere “selam verdi”, “Bank Asya’nın kapısından geçti, para yatırdı” suçlamasıyla sayısını bilemediğim mebzul miktarda insan tıkış tıkış dolduruluyor, insanlar meslekten dönmemecesine ihraç ediliyor, akıl yürütmenin neredeyse imkansızlaştığı, “neler oluyor” dedirtecek, korku filmi tadında olaylar yaşanıyor!..
Alın iktidarın açıkladığı belediye başkan adaylarını mesela; Büyükşehirlere aday olanlardan tutun ilçe belediye başkan adaylarına kadar bir çok kişinin FETÖ ilişkileri patladı bile!.. Fetullah’a övgüler düzeninden, FETÖ için para toplayanına, arazi, bina tahsis edenine varıncaya dek her çeşidini bulabilirsiniz!..
Mesela, “Abi, FETÖ’cü olacaksan zengin olacaksın yoksa yandın!” dedirtecek tahliye kararları ortada… Milyonlarca liralık “özgürlük bedeli” iddiaları artık sıradan muamele olarak dillerde dolaşmıyor mu?.. Bırakın dillerde dolaşmayı, yandaş medyada bile tepki görmüyor mu?!..
O kadar ki, FETÖ davalarında “itirafçı” olan FETÖ müritlerinin tekrar Türk Silahlı Kuvvetleri’ne dönme talepleri gazetelere haber bile oluyor, iyi mi!..
-Daha da beterini önceki gün Odatv’de yayımlanan “Akıncı Üssü davasından kurtulanlar” yazısında okudum, inanın şapkam uçtu!..

Pensilvanya’ya bir iki!.. Biliyorsunuz, Akıncı Üssü 15 Temmuz darbe girişiminin karargahıydı…
Odatv yazarı Murat Ağırel, üşenmemiş, 1 numaralı sanığı Fetullah Gülen, 2 numaralı sanığı, “FETÖ’nün Hava Kuvvetleri İmamı” olarak gösterilen, darbe gecesi “iyi saatte olsunlar” tarafından yakalanmışken punduna getirilip kaçırılan Adil Öksüz olan 4...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar