ABD vatandaşı patronun küçük tetikçisi!..

Gözden düşmüş, iyice geri plana itilmişti… Ait olmaya çalıştığı mahalleden fena halde dayak yiyince sinmiş, hatta “ayar vermeye” pek meraklı olduğu Doğan Medyası hakkında kendisine...

Gözden düşmüş, iyice geri plana itilmişti…
Ait olmaya çalıştığı mahalleden fena halde dayak yiyince sinmiş, hatta “ayar vermeye” pek meraklı olduğu Doğan Medyası hakkında kendisine ilişilmedikçe yazı yazmayacağını bile ilan etmişti!..
Ancak, aradan geçen zaman içinde yazdıklarının, yaptıklarının unutulduğu kanısına varmış ya da unutulmaktan, iyice dışlanmaktan korkmuş olsa gerek ki yine “Vatan-Millet-Sakarya”, “kahraman devlet görevlileri”, “vatan hainleri” yazılarına dönüş yaptı. Kendisini gayet iyi tanıyorsunuz; adı Cem Küçük!..
Bu muhterem, dün FETÖ ile muhabbeti arşivlerden taşan gazetesi Türkiye’deki köşesinde, yerlerde sürünen, yalan ve iftiranın zirvesini zorlayan bir yazı kaleme aldı… Önce her zaman yaptığı gibi “Göğsü iman dolu Müslüman Türk Milleti”nden başlayıp, Mehmetçik’i, polisi, savcıları, hakimleri, Milli İstihbarat Teşkilatı’nı bi güzel yıkayıp yağladıktan sonra şu satırları yazdı:
-Bizler Afrin Harekatı’mıza giderken ayrılık gayrılık olmasın diye tüm medyayı bir tuttuk. Son derece iyi niyetli davrandık. Hakkında FETÖ’nün gizli yayın organı olduğu konusunda dava süren ve sahibi yurtdışında kaçak olan Sözcü’ye, hatta Odatv’ye bile eşit davrandık!..
Ne kadar alicenap, nasıl vicdanlı, ne denli insanca bir davranış!.. Peki, sonra ne olmuş, ne değişmişti acaba? Küçük tetikçinin yanıtı şöyle:
-Ama şimdi bu güzel birlik ortamını bozan, milli bütünlüğümüzü ifsat etmeye çalışan yine bu yayın organları oldu. Çünkü huylu huyundan vazgeçmiyor. Bu yayın organları ordumuzun başkomutanı olan Cumhurbaşkanımızın yeminli düşmanlarıdır!..

Bir tetikçinin hezeyanları! Böylece saraya da “bağlılık” mesajını veren muhterem, bundan sonrasında her zaman ki tehditlere başlıyor:
-Bu tiplerin Fetullahçı çetelerden hiçbir farkları olmadığı tespitini yapan da soruşturmaları de...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar