Rezil ve alçak bir adam!..

Biliyorsunuz ülkemizde kadına şiddet sıradan vaka haline gelmiş durumda… Gün geçmiyor ki, şiddete, tecavüze uğrayan, cinayete kurban giden bir ya da bir kaç kadın haberi gazetelere televizyonlara haber olmasın....

Biliyorsunuz ülkemizde kadına şiddet sıradan vaka haline gelmiş durumda…
Gün geçmiyor ki, şiddete, tecavüze uğrayan, cinayete kurban giden bir ya da bir kaç kadın haberi gazetelere televizyonlara haber olmasın. Bırakın haber olmayı, başlı başına kadına uygulanan alçakça eylemleri konu edinen programlar bile var!..
Küçük yaşta, başlık karşılığı koca heriflerle evlendirilen, kuma olarak satılan, işkenceye dayanamayıp evine dönmek isteyince “aile meclisi” kararıyla infaz edilen kızların öykülerini okuyor, izliyoruz her gün… Son olarak İstanbul’daki bir hastanede 2017’nin ilk beş ayında 115 küçük kıza hamile teşhisi konulduğu yansıdı medyaya. Üstelik yasa gereği bu durumun ilgili makamlara bildirilmesi gerekirken hasır altı edildiğini de utanç içinde öğrendik. Bu skandalı ortaya çıkaran hastane personeli İclal K. Asıl rakamın çok daha fazla olduğunu şu sözlerle anlattı:
-Yılda 400-500 hamile çocuk geliyor!..
Peki, İclal vicdanının sesine uyarak bu iğrençliği meydana çıkardığı için madalya mı aldı, “aferin” mi denildi?.. Hayır, tam tersine dışlandı, görev yeri değiştirildi, hastane dışında bulunan bir sağlık merkezine gönderildi, iyi mi!..
Sosyal medyada yapılan paylaşımlar, sapıklıklar ise bir başka vahşet!.. Vazgeçtim sıradan sapıklardan, öğretmen, avukat, önemli makamları işgal eden bürokrat kılıklı herif-i naşeriflerin minnacık kızlarla ilgili “sapkınlığın zirvesi” denebilecek  mesajları gerçekten insan olanın midesini bulandıracak denli bayağı ve ahlaksızca!..
-Bunlara yakışacak bir sıfat dahi bulamıyorum; yaratık lafı bile az kalır!..

Ahlaksızlığın dibi!.. Bir de kadına şiddete karşı bir araya gelen, bu alçakça eylemleri protesto eden kadınlara ve onların üzerinden cumhuriyete, laikliğe kara çalmaya çalışan ruh hastası tipler var!..
Bunlardan biri Kocaeli’nde yaşıyor… Üstelik bir hukukçu, iyi mi!.. AKP’li Kocaeli...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 182 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 758 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 192 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar