İYİ Parti Suriyeli sığınmacılar konusunda ne diyor?

Türk Milletinin çok büyük bir bölümü, sağduyusuyla, bütün medya kaynaklarından yanıltıcı bilgi aktarılmasına rağmen Suriyeli sığınmacıların oluşturduğu tehdidin...

Türk Milletinin çok büyük bir bölümü, sağduyusuyla, bütün medya kaynaklarından yanıltıcı bilgi aktarılmasına rağmen Suriyeli sığınmacıların oluşturduğu tehdidin büyüklüğünü hissetmişlerdir. Bilgi Üniversitesi tarafından yapılan "Kutuplaşan Türkiye" adlı araştırmada seçmenlerin %84-85'inin Suriyelilerin ülkelerine dönmesini istediğini görüyoruz. Bu oran, İYİ Parti seçmeninde %97, MHP seçmeninde %95, CHP seçmeninde %94 ve AKP seçmeninde %84 civarındadır. Türk Milletinin üzerinde uzlaştığı tek şey, Suriyelilerin Türkiye'den gitmesidir. Başka hiçbir konu üzerinde bu kadar büyük bir uzlaşma yoktur. İYİ Parti, Suriyeli sığınmacılar vatanlarına dönsün derken, bu aslında Türk Milletinin talebidir. 

Gaziantep Üniversitesi'nin yaptığı araştırmada Suriyeli sığınmacıların %63'ünün Suriye'ye, %13'ünün ise Türkiye ve Suriye'den başka bir ülkeye gitmek istediğini gösteriyor. Özetle, Türk Milletine, AKP, ABD, AB ve Sorosçu vakıflar tarafından bir yalan söyleniyor.

Akşener oyunu engelliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, 2011'den bu yana ilk kez ortaya Suriyelilerin vatanlarına dönmeleri konusunda kesin bir hedef koymuş politikacı olmuştur. Sayın Akşener, 1 sene içinde Suriyeli sığınmacıların büyük bir bölümüyle Halep'te iftar sofrasında buluşmayı vaat etmiştir. Akşener, emperyalizmin Türk Milletine ve Suriye'nin geleceğine kurduğu tuzağı bozuyor. Suriye'nin kuzeyine. Araplardan boşalan yere Kürdistan kurulması oyununu engelliyor.  

İYİ Parti için, içinden geçtiğimiz süreçte bir numaralı mesele, Türkiye'nin demografik dengelerini ortadan kaldıran ve millî devleti tahrip edecek olan, devletin Türk kimliğini ortadan kaldıracak olan bu kavimler göçü, bu demografik istila karşısında başı sonu belli, açık bir politik hedef ortaya koymanın ötesinde bu politik hedefin amansız takipçisi olmaktır.

Biz İYİ Parti olarak Suriyeli kadınların Türkiye'de fuhşa sürüklenmek zorunda kalmadan ülkelerinde onurlu kadınlar olarak yaşamalarını istiyoruz. Biz,  İYİ Parti olarak Suriyeli çocukların kendi ülkelerinde, kendi okullarında geleceğe hazırlanmalarını istiyoruz. Biz İYİ Parti olarak Suriyeli gençlerin geleceğinin mafya veya terör örgütü üyesi olmasını istemiyoruz. Özetle, İYİ Parti olarak Suriyelilerin de biz Türkler gibi vatanlarında yaşama hakkına sahip olmaları gerektiğini düşünüyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni yılda ekonomik kriz 07 Ocak 2019 | 3.106 Okunma Başka açılardan Suriyeli sığınmacılar sorunu 31 Aralık 2018 | 1.245 Okunma Büyük Ekonomik Kriz 25 Aralık 2018 | 3.110 Okunma Halkın parası nasıl harcanıyor? 17 Aralık 2018 | 1.116 Okunma İYİ Parti Suriyeli sığınmacılar konusunda ne diyor? 10 Aralık 2018 | 3.594 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar