Süper Lig Dünya Kupası yorgunu(!)

Bir Pogba’nın bir Giuliano’nun performansına; bir Sterling’in bir de Gomis’in isteğine bakıyor ve insan anlam veremiyor. Kim Dünya Kupası yorgunu, kim dinlendi?RAHEEM Sterling, M.City’nin İngiliz forveti. Dünya...

Bir Pogba’nın bir Giuliano’nun performansına; bir Sterling’in bir de Gomis’in isteğine bakıyor ve insan anlam veremiyor. Kim Dünya Kupası yorgunu, kim dinlendi?

RAHEEM Sterling, M.City’nin İngiliz forveti. Dünya Kupası’nın son gününe kadar mesai yaptı. 6 maça ilk 11’de başladı, 454 dakika sahada kaldı. Gol atamadı. İngilizler, takımlarını havaalanında karşılarken onun suratı düşüktü.

Aradan 25 gün geçti. Ligin ilk haftasındaki Arsenal-City maçına ilk 11’de başladı. 15’inci dakikada gol attı ve maçın yıldızı oldu. Aslında hiç kimse onun oynamasını beklemiyordu çünkü kısa bir tatilin ardından takımıyla sadece birkaç gün idman yapmıştı. Maç sonu bu durum kendisine sorulduğunda cevabı şuydu: “Tatil mi? Hayır, tatilde hiç mutlu değildim. Bana günler geçmek bilmedi. Bir an önce sahaya çıkıp, kendimi gösterip, tekrar iyi olduğumu ispat etmek istiyordum.

Paul Pogba, United’ın Fransız orta sahası. Dünya şampiyonu. 6 maçta 540 dakika forma giydi. Finalde attığı golle yıldızlaştı. Kısa bir tatilin ardından United kampına katıldı. Sadece 4 gün idman yaptı. Ve cuma gecesi, Leicester önünde ilk 11’deydi. Bir gol attı, maçın yıldızıydı. Maçtan sonra Pogba tercihi Mourinho’ya sorulduğunda yanıtı şöyleydi: “Paul, bir canavar. Oynayıp oynamamak kendisine bağlıydı, sahaya çıkmak istedi. 60 dakika oynayabileceğini söyledim, 85’te zorlukla çıkardım!”

Giuliano, Dünya Kupası’nda yoktu. Gomis yoktu. Valbuena yoktu. Feghouli yoktu. Belhanda’nın mesaisi haziran sonunda bitmişti. Hafta sonu bir Pogba’nın, bir Giuliano’nun performansına; bir Sterling’in bir de Gomis’in isteğine bakıyor ve anlam veremiyor insan! Kim Dünya Kupası yorgunu, kim dinlendi sahi? Belli ki büyük oyuncu olmak sadece yetenekle ilgili bir konu değil.

GİULİANO, 1 AY ÖZEL ÇALIŞMALI

Emre Belözoğlu, Atletico Madrid’e transfer olduğunda 75 kiloymuş. Kulüpte kendisine rutin fiziksel testler uygulanmış ve sonuçlara bakan Simeone’nin yorumu şu olmuş: “Bu yağ oranıyla değil bizimle, U21 takımımızla bile maça çıkamazsın. Önce ihtiyacımız olan fiziksel seviyeye gelmelisin”. Emre, muazzam bir profesyonel. Kendine çok iyi bakan bir sporcu. Tabii ki kısa sürede beklenen fiziksel seviyeye gelip, maçlara çıkmaya başlamış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe kendi kendini imha etti 24 Nisan 2024 | 1.478 Okunma Koç ve Kartal’ın dar vizyonlarının bedeli 23 Nisan 2024 | 499 Okunma Icardi’nin ufkunda Hagi’yle Alex var 22 Nisan 2024 | 423 Okunma Mendilibar’ın aklı Aston Villa'daydı, İsmail Kartal'ın aklı Sivas'taydı 20 Nisan 2024 | 401 Okunma Tur değişikliklerden sonra gitti 19 Nisan 2024 | 712 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar