Son iki maçta daha ciddi olmak lazım

Hürriyet yazarı Uğur Meleke bu hafta 'Son iki maçta daha ciddi olmak lazım' başlıklı yazısını kaleme aldı.

Bildiğiniz gibi Ludogorets, Fenerbahçe’yle ilk maça çıkmadan önce yapmıştı teknik adam değişikliğini.

Dermendhzhiev’in ekibi ilk maçta da Fenerbahçe’ye güçlük çıkarmıştı, uzun toplarla ve Tekpetey’in kuvvetiyle tehditler yaratmışlardı. O günden sonra ligde üçte üç yaptılar, dün de iç sahada Fenerbahçe’ye karşı daha derli-toplu bir takımla, daha etkili bir futbol sahnelediler.

YUSUF'UN DİZİ TİTREMEDİ

Sarı-lacivertliler as/yedek karma bir takımla çıktı maça. 17 yaşındaki solak stoper Yusuf Ayçiçek’i tebrik ederim, dizleri hiç titremedi. Düzenli oynamayan diğer oyunculardan Kent, her Konferans Ligi maçında olduğu gibi yine dağınıktı. Batshuayi istekli ama bitiricilik konusunda problemli. Zajc-Crespo da Polonyalı merkez orta saha Piotrowski’ye karşı üstünlük sağlayamadılar. İki maçta da harika oynayan Piotrowski dün farkı yarattı zaten.

Fenerbahçe dün Razgrad’dan istediğini alamadı ama kalan iki müsabakada ciddiyetini koruyup grubu lider tamamlamalı. Böylece hem son 32 turunu pas geçmiş olacaklar, hem de Konferans Ligi’nde galibiyet başına 600 bin euro gibi ciddi bir ödül söz konusu.

BEŞİKTAŞ'TAKİ DÜŞÜŞÜN SEBEBİ YÖNETİM ZAFİYETİ

Kupadaki diğer temsilcimiz Beşiktaş’sa rahatlıkta 6-7 puan alabileceği Lugano-Bodo sürecini 0 çekerek tamamladı. Tabii ki siyah-beyazlıların düşüşünde ana başlık yönetim zafiyeti... Bir yönetim başarısız olduğu için gönderiliyor, ama ne hikmetse o ekipten Ahmet Nur Çebi yeni başkan oluyor. O yönetim de başarısız olduğu için gönderiliyor, yine o ekipten bir isim başkan adayı! Eğer Beşiktaş doğru yönetiliyorsa neden başkan değiştiriyor? Eğer doğru yönetilmiyorsa, neden başarısız yöneticiler başkanlıkla ödüllendiriliyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe kendi kendini imha etti 24 Nisan 2024 | 3.245 Okunma Koç ve Kartal’ın dar vizyonlarının bedeli 23 Nisan 2024 | 509 Okunma Icardi’nin ufkunda Hagi’yle Alex var 22 Nisan 2024 | 424 Okunma Mendilibar’ın aklı Aston Villa'daydı, İsmail Kartal'ın aklı Sivas'taydı 20 Nisan 2024 | 405 Okunma Tur değişikliklerden sonra gitti 19 Nisan 2024 | 712 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar