Negredo ders verdi

Son iki resmi maçta iki asist, bir de gol katkısıyla derbilerin kahramanı olan Negredo’yu kulübede başlatıp, stratejiyi 1,71 boyundaki Love’a uzun vurmak olarak oluşturmak, zaten akıl dışıydı.DÜN gece...

Son iki resmi maçta iki asist, bir de gol katkısıyla derbilerin kahramanı olan Negredo’yu kulübede başlatıp, stratejiyi 1,71 boyundaki Love’a uzun vurmak olarak oluşturmak, zaten akıl dışıydı.

DÜN gece Trabzonspor-Beşiktaş maçını izleyememiş bir Trabzonlu iseniz, çok fazla bir şey kaçırmadınız... Çünkü Çalımbay, geçen cuma Alanya karşısında ne yaptıysa, yine bire bir aynısını denedi. Yine Okay-Kucka’lı ultra defansif orta saha ile maça çıktı. Yine Abdülkadir’in şapkadan tavşan çıkarması ya da araya atılan toplar dışında bir hücum planı yoktu. N’doye en uçtayken Burak’ın yokluğunu aratmadı, o da sürekli ofsayta düştü.

Rıza Hoca aynen Alanya’daki gibi ilk devreyi çöpe attıktan sonra ikinci yarının ilk bölümünde Kucka-Olcay’ı çıkarıp Yusuf ve bir santrfor oyuna soktu. Ama bu kez bu hamleler sonuç veremedi, zira rakip Alanyaspor değil, Negredo’lu Beşiktaş’tı. Alanyalılar son yarım saati seyretmişlerdi ama Babel-Negredo seyretmediler.

*

- Dün gece Beşiktaş’ın da başlangıç stratejisinin doğru olduğunu söylemek güç. Şenol Güneş’in 1 metre 71 santimlik Vagner Love’ı en uçta başlatıp, oyuncularının sürekli ileriye top şişirmelerine anlam veremedim doğrusu. Hubocan ve Durica’nın Vagner Love’la havada kapıştıkları 45 dakika, hayatlarındaki en rahat devreleri oldu herhalde.

- İki hocanın da başlangıç stratejilerinin işlemediği bu garip maçın hikayesi ise, 60 civarında yapılan 4 değişiklikle değişti zaten. Dün, Negredo’nun günüydü. Ligdeki Fenerbahçe maçında Quaresma’ya 2 asist yapmıştı. Kupada da 1 gol attı. Dün gece de ilk 11’de başlamayı hak eden oydu ama yine sonradan girip yüzde yüzünü verdi. Negredo, sadece iyi bir santrfor değil, aynı zamanda büyük profesyonel.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe kendi kendini imha etti 24 Nisan 2024 | 2.972 Okunma Koç ve Kartal’ın dar vizyonlarının bedeli 23 Nisan 2024 | 508 Okunma Icardi’nin ufkunda Hagi’yle Alex var 22 Nisan 2024 | 424 Okunma Mendilibar’ın aklı Aston Villa'daydı, İsmail Kartal'ın aklı Sivas'taydı 20 Nisan 2024 | 401 Okunma Tur değişikliklerden sonra gitti 19 Nisan 2024 | 712 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar