Kerem Aktürkoğlu-Icardi penaltısını çok sevdim

Hürriyet yazarı Uğur Meleke bu hafta 'Kerem Aktürkoğlu-Icardi penaltısını çok sevdim' başlıklı yazısında dün akşam oynanan Galatasaray-İstanbulspor maçını masaya yatırdı. Sistemin herkesi tek tipleştirdiği, sürüye uymayanı lanetlediği bir çağda farklı bir şey denedikleri için teşekkür ederim.

Sistemin herkesi tek tipleştirdiği, sürüye uymayanı lanetlediği bir çağda farklı bir şey denedikleri için teşekkür ederim.

İstanbulspor için geçtiğimiz sezon “bir buçuğuncu lig” takımı tanımı yapmıştım. Geçen yıl Süper Lig’in en zayıf kadrosuydular, bu sene de o özelliklerini koruyorlar. Fatih Tekke yeni sezona geçen yılki iskeletini bozmadan girmişti. 11 yeni yabancı oyuncu transfer etmelerine rağmen birçoğunu hiç oynatmamıştı. Hazır değillerdi muhtemelen.

Dün İstanbulspor, Fatih Tekke’siz ilk gününe 2 farklı santrforla başladı. Mendy sadece 5 dakika süre almıştı bu sezon. 1,90’lık dev Traore ise ilk kez oynadı dün. İstanbulspor’un sadece kadrosu değil, oyunu da farklıydı:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vizyonsuzluğun kaçınılmaz bedeli 07 Mayıs 2024 | 593 Okunma Tipik bir İNTJ olarak Icardi 06 Mayıs 2024 | 272 Okunma Muleka’nın yerinde Halim Okta olsaydı! 04 Mayıs 2024 | 219 Okunma 35 puanlık farkı doğrulayan derbi 28 Nisan 2024 | 295 Okunma Derbide sonucu iştah belirleyecek 27 Nisan 2024 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar