Kazanma formülü: Cengiz, Kerem, Yunus

Hürriyet Gazetesi Yazarı Uğur Meleke'nin bugünkü (24.03.2022)''Kazanma formülü: Cengiz, Kerem, Yunus'' başlıklı yazısı.

A Milli Takım’ı Portekiz karşısında zor bir görev bekliyor ancak imkansız değil. Portekiz’in Cristiano Ronaldo’nun yanı sıra Bruno Fernandes, Bernardo, Felix, Jota, Leao ve Moutinho gibi süperstarları var. Ancak mükemmel bir takım oldukları şüpheli. Eleme grubunda Sırbistan’ın ikinci yarıda yaptığı gibi hızlı geçişler ve kanat hücumlarıyla Portekiz’i bizim de çok zor durumlara düşürebileceğimize inanıyorum ben.

Eleme grubunda iç sahada İrlanda’ya karşı %72, Azerbaycan ve Lüksemburg’a karşı %66 ile topla oynamışlar. Muhtemelen bize karşı da maç boyunca vitesi ellerinde tutmak isteyecekler, pasla çıkacaklar, önde baskı yapacaklar. Dias, Pepe ve Cancelo’suz savunmada dengesiz yakalanmaları da muhtemel. Bence Cengiz-Kerem-Yunus ileri üçlüsü ve 4-6-0’la çok zor durumlara düşürebiliriz bu Portekiz’i.

Direkt gidemediler çünkü...

Ronaldo futbol tarihinde milli formayla en çok gol atan futbolcu. Fernando Santos, Dünyanın en deneyimli milli takım hocalarından biri. Ve Avrupa şampiyonu. Kadrolarında Ronaldo’nun yanı sıra Bruno Fernandes, Bernardo, Felix, Jota, leao ve moutinho gibi süperstarları var. Ancak bu olağanüstü kadronun da kendi grubundan Dünya Kupası bileti alamamasının bir sebebi var. Çok iyi bir oyuncu grubu oldukları kesin. Ama mükemmel bir takım oldukları şüpheli. Eleme grubunun son maçında Sırbistan’ın ikinci yarıda yaptığı gibi hızlı geçişler ve kanat hücumlarıyla Portekiz’i bizim de çok zor durumlara düşürebileceğimize inanıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vizyonsuzluğun kaçınılmaz bedeli 07 Mayıs 2024 | 569 Okunma Tipik bir İNTJ olarak Icardi 06 Mayıs 2024 | 271 Okunma Muleka’nın yerinde Halim Okta olsaydı! 04 Mayıs 2024 | 219 Okunma 35 puanlık farkı doğrulayan derbi 28 Nisan 2024 | 295 Okunma Derbide sonucu iştah belirleyecek 27 Nisan 2024 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar