Jesus’tan Batshuayi’ye kariyer özeti gibi bir jest

Hürriyet Gazetesi Uğur Meleke'nin bugünkü (08.11.2022)''Jesus’tan Batshuayi’ye kariyer özeti gibi bir jest'' başlıklı yazısı.

Parmağını kafasına götürerek aklını kullanmasını işaret etti.

Cumartesi akşamı derbinin 54’üncü dakikasında Weghorst’un takım arkadaşı Umut Meraş’a bir jesti var, yerden oynamasını işaret eden. O jestin derbide Beşiktaş’ın özeti olduğunu düşünüyorum. Evet Weghorst uzun boylu ama yerden oyunda da etkili, akıllı, çalışkan bir sporcu. Ona yerden oynadığınızda, özellikle de etrafı kalabalıksa faydalı oluyor. Bence o jesti de sadece Umut’a değil, takım arkadaşlarına ve hocasına da yaptı Weghorst.

S.DURSUN’U HAZIRLADI AMA...

İşte dün gece Kadıköy’de de aynen Weghorst’unkine benzer kritik bir jest yaşandı maç sırasında. 48’inci dakikada kırmızı kart görüp kenara gelen Batshuayi’ye parmağını kafasına götürerek aklını kullanmasını işaret etti Jesus. Batshuayi için sadece maçın değil, kariyerinin özetiydi bence o jest. Aklını kullandığında çok faydalı bir santrfor. Ama dün olduğu gibi ilkel içgüdülerini dinlemeye başladığında kendine ve takımına zarar verebiliyor. Dün zaten 45’le 45+5 arasında tam dört pozisyonda hissettiriyordu kontrolü kaybettiğini. Jesus devre arasında Serdar Dursun’u hazırladı, bence Batshuayi’yi çıkarma seçeneği üzerinde de durmuştu. Ama değiştirmedi. Batshuayi de üç dakikada faturasını kesti bu kararın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
35 puanlık farkı doğrulayan derbi 28 Nisan 2024 | 161 Okunma Derbide sonucu iştah belirleyecek 27 Nisan 2024 | 150 Okunma Fenerbahçe kendi kendini imha etti 24 Nisan 2024 | 3.252 Okunma Koç ve Kartal’ın dar vizyonlarının bedeli 23 Nisan 2024 | 511 Okunma Icardi’nin ufkunda Hagi’yle Alex var 22 Nisan 2024 | 427 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar