İstanbul için 2018’in 7 yıldız adayı

Bu sezon başında Anadolu kulüplerinden İstanbul’un büyükleri Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye sadece bir yerli oyuncu transfer oldu. O da Gaziantepspor’dan siyah beyazlılara gelen ancak ara transferde Konya’ya...

Bu sezon başında Anadolu kulüplerinden İstanbul’un büyükleri Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye sadece bir yerli oyuncu transfer oldu. O da Gaziantepspor’dan siyah beyazlılara gelen ancak ara transferde Konya’ya kiralanan Orkan Çınar’dı. İstanbulluların Anadolu’dan göz dikebileceği 1’i hoca, 7 isim var.

1- LEVENT AÇIKGÖZ / KARABÜK

ÜÇLÜ SAVUNMA VE ÜÇ FORVETLE OYNATAN HOCA

Ligin açık ara en zayıf takımı Karabük’ün hocası. İmkânsızlıklarla boğuşan kadrosundan devre arasında da Poko, Ceyhun, Dany, Grozav, Seleznyov gibi önemli parçaları kaybetti. Sezonun geri kalanında sanırım şu sorunun yanıtını verecek bize: Bir takıma bir antrenörün katkısı maksimum yüzde kaç olabilir? 47 yaşındaki Açıkgöz, Karabük’ün başına her geçtiğinde fark yarattı, önde pres yaptırdı, arzulu ve olumlu top oynattı.

Bu hafta sonu da Gençlerbirliği’ne karşı da aslında üçlü savunmaya döndü, üç forvet kullandı ama kaliteleri puana yetmedi. Alexe takıma alışır, stoper sorununu da çözerlerse ben Açıkgöz’den bu sezon bolca söz edeceğimize inanıyorum.

2- ÇAĞLAR ŞAHİN AKBABA / KARABÜK

OYUN KURMA BECERİSİ YÜKSEK REFLEKSLERİ İYİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Montella'nın artık Adana'dan çıkması gerek 27 Mart 2024 | 672 Okunma Montella’nın hayali Van Gaal’in Hollanda'sı 23 Mart 2024 | 363 Okunma Durdurun futbolu inecek var 18 Mart 2024 | 1.370 Okunma İlk kez güçlü reaksiyon verdiler 17 Mart 2024 | 81 Okunma Bu maça bir top yetmez 17 Mart 2024 | 148 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar