İki buçuk dönümlük değişim

Oyun çizgilerden merkeze kayınca F.Bahçe de umut verdi. F.Bahçe dün ilk 45 dakikayı sahanın ortasında sanki bir büyük çukur varmışçasına yalnızca kenarlardan oynadı.

Oyun çizgilerden merkeze kayınca F.Bahçe de umut verdi.

F.Bahçe dün ilk 45 dakikayı sahanın ortasında sanki bir büyük çukur varmışçasına yalnızca kenarlardan oynadı. Merkezde adeta 50 metreye 50 metrelik, yani neredeyse iki buçuk dönümlük bir alan kullanılmadı, tüm hücumlar Caner ve Nazım üzerindendi. Pozisyonlar da oradan geldi zaten. Ancak ikinci yarıyla beraber oyun çizgilerden merkeze kayınca hücum varyasyonları arttı, pozisyonlar çeşitlendi, gelecek için daha fazla umut veren bir Fenerbahçe çıktı ortaya.

İKİ PERDELİ MAÇ

İki perdeli bir maç izledik dün Gürsel Aksel Stadı’nda... İlk devrede Fenerbahçe sadece kenarlardan oynadı. Caner zaten hep etkili. Nazım da Caner’e ayak uydurdu ve özellikle hücum katkısıyla büyük takım oyuncusu olduğunu bir kez daha gösterdi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Krizden çıkmak için Montella’ya 4 öneri 28 Mart 2024 | 339 Okunma Montella'nın artık Adana'dan çıkması gerek 27 Mart 2024 | 687 Okunma Montella’nın hayali Van Gaal’in Hollanda'sı 23 Mart 2024 | 363 Okunma Durdurun futbolu inecek var 18 Mart 2024 | 1.414 Okunma İlk kez güçlü reaksiyon verdiler 17 Mart 2024 | 81 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar