Hayatın Emre Taşdemir’e büyük ödülü

Hürriyet Gazetesi Yazarı Uğur Meleke'nin bugünkü (29.10.2022)''Hayatın Emre Taşdemir’e büyük ödülü'' başlıklı yazısı.

İşini sevmesinin, dürüstçe yapmasının karşılığını Karagümrük maçında aldı.

Rotanız ister “karma” olsun, ister ying-yang; ister “ne ekersen onu biçersin” deyin, ister “what goes around comes around”... Farklı dillerde, farklı sözcüklerde aynı anlamı gizliyor evren:

Etrafınıza nasıl bir enerji verirseniz, size benzer bir yanıt veriyor. Dün de bunun bir milyonuncu örneğini gördük Olimpiyat Stadı’nda. Emre Taşdemir, Galatasaray’ın bu sezon planlamasında ana tabloda düşünülmeyen, sol bekte Van Aanholt ve Kazımcan’ın ardında konumlandırılmış, sistem dışı kalmış bir futbolcuydu. Ama yaptığı işe, takımına, hocasına, hayata küsmemiş belli ki.

iŞiNi YAPIP SIRASINI BEKLEDi

Rezerv Lig’de 17-18 yaşında çocuklarla sahaya çıkmış, 4 maçta orada kaptanlık bandını takmış. Tüm maçlarda yüzde yüzünü vermiş, Giresun ve Ümraniye’ye karşı da goller-asistler yazdırmış haneye. Namuslu bir şekilde işini yapmaya devam ederek sırasını beklemiş yani. İşini sevmesinin, dürüstçe yapmasının ödülünü de dün aldı Emre. Kartlar ve sakatlıklar sonrası sıra nihayet ona geldi. O da yine elinden gelen her şeyi yaptığı bir maçta gol atarak ödülünü aldı adeta hayattan. 60’ta Rashica’nın çevirdiği o top Emre’nin önüne düştü, zira o top için çok çalışmış ve çok beklemişti genç adam.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Derbide sonucu iştah belirleyecek 27 Nisan 2024 | 139 Okunma Fenerbahçe kendi kendini imha etti 24 Nisan 2024 | 3.248 Okunma Koç ve Kartal’ın dar vizyonlarının bedeli 23 Nisan 2024 | 510 Okunma Icardi’nin ufkunda Hagi’yle Alex var 22 Nisan 2024 | 426 Okunma Mendilibar’ın aklı Aston Villa'daydı, İsmail Kartal'ın aklı Sivas'taydı 20 Nisan 2024 | 405 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar