Havayı Burak bozdu

Trabzonspor son 5 haftadır namağlup. 29 Eylül’de Karaman’ın 4-4-2’ye döndüğü Kasımpaşa maçıyla beraber başlayan çıkış, bordo-mavilileri daha stabil bir konuma getirmiş durumda....

Trabzonspor son 5 haftadır namağlup.

29 Eylül’de Karaman’ın 4-4-2’ye döndüğü Kasımpaşa maçıyla beraber başlayan çıkış, bordo-mavilileri daha stabil bir konuma getirmiş durumda. Sanırım her hafta stadyuma giden Trabzonlular’ın kafasında ise şu soru var: O sene, bu sene mi? 3 İstanbul büyüğünün de bu kadar sorunlu olduğu bir sezon, Trabzon’un yılı olabilir mi?

60 dakika mükmelledi ama...

Dün ilk bir saati izleyince, ben de “Neden olmasın” duygusunu yaşadım doğrusu. Ligde taç atışından bu kadar üretim yapan tek takım Trabzon. Pereira taçtan oyun kuruyor adeta. Bursaspor gibi son derece dinamik ve mücadeleci bir takıma karşı ilk 60 dakikada mükemmeldi ev sahibi. Ancak son yarım saatte gerek Aybaba’nın Saivet-Lima hamleleri, gerekse Trabzonlular’ın skoru koruma içgüdüsü, maçı doğal olarak dengeye getirdi.


MAÇIN ADAMI: OKAN BONCUK

Trabzonspor için tablo olumluya dönmüşken, Hosseini-Toure ile nihayet istikrarlı bir savunma ikilisi yakalanmışken, Sosa belki de kariyerinin en sorumlu oyunlarından birini oynarken, Türk futbolunun geleceği Abdülkadir pırıl pırıl parlarken sanırım en önemli endişe Burak’ın anlamsız hareketleri. Dün 70’te oyundan çıkarken yaptıkları, önceliğinin takım mı, yoksa kendisi mi olduğu konusunda tereddüde düşürüyor doğrusu.

 

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu bir Okan Buruk başyapıtı 16 Nisan 2024 | 707 Okunma Dokuz buçuk numara Dzeko 15 Nisan 2024 | 503 Okunma Beşiktaş’ın önünde Polonya gerçeği vardı 14 Nisan 2024 | 191 Okunma İF’ten önce: 3 İF’ten sonra: 2 12 Nisan 2024 | 219 Okunma Üzerinizde cumhuriyetin yüzüncü yılının ahı var 08 Nisan 2024 | 271 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar