Fenerbahçe'nin sihirli 3'lüsüne karşı Abdullah Avcı'nın kozu Pepe olabilir

Hürriyet yazarı Uğur Meleke bu hafta 'Fenerbahçe'nin sihirli 3'lüsüne karşı Abdullah Avcı'nın kozu Pepe olabilir' başlıklı yazısını kaleme aldı.

Süper Lig’de 10’da 10 yapan lider Fenerbahçe ile 16 puanla 6. sırada yer alan Trabzonspor’un yarın Kadıköy’de yapacağı karşılaşma ligin dönüm noktalarından biri olabilir. Yarın oynanacak Fenerbahçe-Trabzon maçında bizleri nasıl bir mücadele bekliyor? Adil Demirçubuk sordu, Uğur Meleke yanıtladı.

F.Bahçe’nin bu sezon alametifarikası orta üçlüsü. Hem defansif, hem ofansif departmanda sezonu çok iyi açan İsmail-Szymanski-Fred, hemen her maçta sarı lacivertlilerin en büyük kozları idiler. Fred’in yerine muhtemelen Zajc oynayacak. Bu da kaliteli bir üçlü. Trabzon’da Bakasetas, Trezeguet, Orsic gibi anahtar futbolcuların sakat olması haliyle spotları Pepe’ye çeviriyor. Avcı’nın Pepe’yi 11’de başlatabileceğini düşünüyorum.

iKiSi DE AYNI LiGDE AMA FARKLI TURNUVALARDA OYNUYOR GiBiLER

Yarınki maç öncesi Fenerbahçe ile Trabzonspor’ un güçlü yönleri neler?

İki takım şu anda kâğıt üzerinde aynı ligde mücadele etse de, içinde bulundukları koşullar itibariyle farklı turnuvalar oynuyor gibiler.

Fenerbahçe, temmuz ayından bu yana resmi müsabaka oynuyor, tarif edilebilir-tanımlanabilir bir futbol anlayışı var. Hemen hemen bütün müsabakalara önde yoğun baskıyla başlıyor, birçok maçın da fişini 30’da çektiler zaten.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe kendi kendini imha etti 24 Nisan 2024 | 3.244 Okunma Koç ve Kartal’ın dar vizyonlarının bedeli 23 Nisan 2024 | 509 Okunma Icardi’nin ufkunda Hagi’yle Alex var 22 Nisan 2024 | 424 Okunma Mendilibar’ın aklı Aston Villa'daydı, İsmail Kartal'ın aklı Sivas'taydı 20 Nisan 2024 | 405 Okunma Tur değişikliklerden sonra gitti 19 Nisan 2024 | 712 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar