Bu sezon böyle bitmez

Antalya şu anda puan bazında küme düşme hattında değil, ama futbol olarak can çekişiyor. Geçen sezon Çalımbay’ın belki her mevkide çok fazla oyuncusu yoktu, ama bir oyunu vardı. Bugünkü...

Antalya şu anda puan bazında küme düşme hattında değil, ama futbol olarak can çekişiyor. Geçen sezon Çalımbay’ın belki her mevkide çok fazla oyuncusu yoktu, ama bir oyunu vardı. Bugünkü takımın oyuncusu var, oyunu yok. Şu ana kadar Osmanlı’yı, Kasımpaşa’yı ve Karabük’ü kötü günlerinde yendiler ama Osmanlı da Kasımpaşa da gelişiyor. Ligde gelişemeyen az sayıdaki takımdan biri Antalya.

DEVREYİ KURTARIR AMA...

- Fenerbahçe’ninse kötü Antalya’dan bile daha iyi olduğu tek departman, organizasyon departmanıydı. Oyuncu kalitesi farkı oluşmadı, oyun farkı oluşmadı. Fenerbahçe sadece daha organizeydi, sahaya daha iyi yayıldı ve daha az boşluk verdi. Yakaladıkları neredeyse tek net pozisyonu da Janssen-Giuliano’nun sihriyle gole dönüştürüp kazandılar maçı. Fenerbahçe’nin kalan maçlarının Kasımpaşa, Bursa, Karabük ve Konya ile olduğu düşünülürse belki bu görüntü devreyi kurtarmaya yetebilir ama bu futbolla şampiyonluk yarışı imkânsız.

YETENEK ENJEKTE ETMELİ

- Eğer Kocaman, zirve yarışı yapmak istiyorsa, sahaya daha fazla kalite koyacak ekibi bulmak zorunda. Isla’nın sakatlığı Dirar’ı sağ bekte denemek için iyi bir fırsattı, ama o belki de ligin en kötü beki Şener’de ısrar ediyor. Zaten 25 kişilik kadroda kaliteli oyuncu sayısı çok az, bunlardan biri olan Mehmet Ekici’ye dakika vermekte ağır kalıyor. Beşiktaş’ta Tolgay, Başakşehir’de Emre, Galatasaray’da N’Diaye merkezde ekstra üretebilecek adamlar. Kocaman’ın da muhakkak Souza-Mehmet’ten birinden feragat edip oraya yetenek enjekte etmesi gerek. Aksi takdirde Fenerbahçe her maçı böyle 1-0 kazanamaz, çünkü ligde Antalya’dan iyi takım sayısı oldukça fazla.

 MAÇIN ADAMI: VOLKAN DEMİREL

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tur değişikliklerden sonra gitti 19 Nisan 2024 | 379 Okunma Zico'nun vizyonuna dönülmeli 18 Nisan 2024 | 506 Okunma Bu bir Okan Buruk başyapıtı 16 Nisan 2024 | 765 Okunma Dokuz buçuk numara Dzeko 15 Nisan 2024 | 509 Okunma Beşiktaş’ın önünde Polonya gerçeği vardı 14 Nisan 2024 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar