Beşiktaş ilk yarıda kaybetti

İlk 45 dakika temposuz oynamanın bedelini ödediler.

İlk 45 dakika temposuz oynamanın bedelini ödediler.

Aykut Kocaman, Başakşehir’in başındayken ligde iki kez teknik adam değişikliği yapan takımlarla oynama şanssızlığı yaşadıklarını söylemişti. Hoca değiştiren takımlarda otomatik bir kıpırdanma oluyor ve Başakşehir’in bu dezavantajı yaşadığını iddia ediyordu Aykut Hoca. Dün hikayenin diğer tarafındaydı Başakşehir. Teknik adam değişikliği sonrası kıpırdanan Başakşehirlilerdi bu kez.

CHADLi FARKI GÖRÜLDÜ

Belözoğlu, Karagümrük’e 3-1 kaybeden savunma dörtlüsünü Lima dışında tümüyle değiştirdi. Caiçara takıma, Epureanu 11’e döndü. Ponck’un sağ beke devşirildiği günlere göre daha tutarlı bir Başakşehir savunması izledik gerçekten de. Emre Hoca’nın yaptığı bir diğer rötuş da merkeze Chadli enjeksiyonuyla pas kalitesini artırmaktı. Orta sahada Tolga-Mahmut-Ndayishimiye’nin ikisinin ilk 11’de başladığı günlere göre bir doz daha yetenekliydi tabii ki bu merkez üçlüsü. Bu dönüşümün ödülünü de ilk 45 dakikada aldılar. Beşiktaş’ı sürekli önde karşıladılar. Sıkça pas hatasına zorladılar ve soyunma odasına da galip gittiler.

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vizyonsuzluğun kaçınılmaz bedeli 07 Mayıs 2024 | 593 Okunma Tipik bir İNTJ olarak Icardi 06 Mayıs 2024 | 272 Okunma Muleka’nın yerinde Halim Okta olsaydı! 04 Mayıs 2024 | 219 Okunma 35 puanlık farkı doğrulayan derbi 28 Nisan 2024 | 295 Okunma Derbide sonucu iştah belirleyecek 27 Nisan 2024 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar