Cocu'ya inancım azalıyor

DÜN Fenerbahçe’nin karşısında 8 milyon Euro’ya kurulmuş, mütevazı bir takım vardı. Trnava’nın toplam maliyeti, Fenerbahçe’nin Frey’e 4 yıl için harcadığı para kadar....

DÜN Fenerbahçe’nin karşısında 8 milyon Euro’ya kurulmuş, mütevazı bir takım vardı.

Trnava’nın toplam maliyeti, Fenerbahçe’nin Frey’e 4 yıl için harcadığı para kadar.

Kadıköy’e savunma yapmaya gelmişler, ileride yalnızca 35’lik Bakos’u bırakıp, ona uzun vurmayı denediler. Ki o Bakos da şu haliyle Fenerbahçe’yi tehdit edebilecek seviyede değil.

9 kişiyle blok halinde savunmada kalan, duran toplarda hızlı kontra atağa çıkmak için dahi ileride adam bırakmayan bir takıma karşı Fenerbahçe’nin Kadıköy’de ne yapmasını beklersiniz?

Sahada maksimum yetenekliyle olmasını değil mi? Biz de öyle zannediyorduk.

Ancak Cocu, sahaya 3 stoperle çıktı. Üstelik bu 3 stoperden ikisi (Neustadter ve Reyes) bekler gibi açılıp Hasan-Isla’yı ileriye itmediler bile. Üç stoper hep birlikte tek bir Bakos’un başını beklediler. Yetmedi, ön libero Jailson da katıldı bu bekleme ekibine!

Dün Cocu’nun 3 stoperle başlaması kadar kötü bir başka kararı da, iki uzun santrfora sürekli uzun metrajlı-yüksek toplar atarak pozisyon aramasıydı. Kısıtlı yetenekteki Trnava savunmasına maçtan önce ne dilerseniz diye sorsanız, herhalde en büyük arzuları Fenerbahçe’nin yüksek oynaması olurdu. Cocu da aynen öyle yaptı.

Üstelik takımın en yeteneklisi Benzia’yı da yedek bırakarak!

Eğer dün Slimani ve Eljif o denli istekli olmasalar, Fenerbahçe bugün yeni bir teknik adam arıyor olabilirdi bence.


ELJİF'İ OYNATMAMAK FUTBOLA İHANET
F.BAHÇE kadrosunun geçen yıl da bu yıl da en önemli problemi, kaliteli oyuncu sayısının azlığı. Yürekli var, çalışkan var, koşucu var, mücadeleci var, uzunu, kısası, her türlüsü var. Ama yeteneklisi az.

Dün Benzia da olmayınca sahaya çıkan tek yetenekli Eljif’...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tur değişikliklerden sonra gitti 19 Nisan 2024 | 699 Okunma Zico'nun vizyonuna dönülmeli 18 Nisan 2024 | 507 Okunma Bu bir Okan Buruk başyapıtı 16 Nisan 2024 | 765 Okunma Dokuz buçuk numara Dzeko 15 Nisan 2024 | 509 Okunma Beşiktaş’ın önünde Polonya gerçeği vardı 14 Nisan 2024 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar