10 maçlık 'ince ayar' süreci

Milli maç arasına G.Saray 5, F.Bahçe 6, Beşiktaş 10 resmi maç oynamış olarak girecekler. Ayarların oturması açısından bu 10 maçlık fikstür Güneş’e yardımcı oldu. OVIDIU Hategan, 38...

Milli maç arasına G.Saray 5, F.Bahçe 6, Beşiktaş 10 resmi maç oynamış olarak girecekler. Ayarların oturması açısından bu 10 maçlık fikstür Güneş’e yardımcı oldu.

OVIDIU Hategan, 38 yaşında. Kariyerinde 18 Şampiyonlar Ligi maçı var, geçen sene de onu Münih’teki Bayern-Beşiktaş maçından hatırlayacaksınız. Bu seviyede bir hakemin dün vakit geçirmek için her şeyi yapan ve oyunu sürekli sistematik faullerle kesen Partizanlılar’a karşı gösterdiği anlayış akıl almaz. Partizan kalecisinin aşırı davranışları ve stratejik faullerle dün ilk devre adeta oynanamadı. Ve Hategan ilk kartı göstermek için Miletic’in 43’teki aşırı sertliğine kadar bekledi.

Vodafone Park’ta öyle bir ilk yarı oynandı ki, tabela kalksa ve maç 45 dakika uzasa, hayır diyemeyeceğiniz berbat bir devre yaşattı sporseverlere Partizanlılar!

Gözlemcisi, Hategan’ın performansını nasıl değerlendirdi merak ediyorum doğrusu. Partizanlılar’ın anti-futboluna rağmen Beşiktaşlılar inatla futbol oynamaya çalıştılar ilk yarıda.

Medel mükemmel mücadele etti, Quaresma-Caner kanat değiştirdikten sonra etkililerdi. Bir buçuk pozisyondan 2 gol çıkarttı adeta siyah beyazlılar.

İkinci devrede Partizan nihayet futbol oynamayı -en azından- denedi. 15 dakika içinde 3 oyuncu değiştirdiler, stoper çıkarıp ikinci santrforu soktular. Beşiktaş gibi kaliteli bir takım için oynamak isteyen rakip çok daha avantajlı.

Beşiktaş, Larin’in duvar olmasıyla pozisyonlar buldu, golü yine müthiş Quaresma-Pepe bağlantısından üretti. Ve Avrupa Ligi üst turları için şimdiden umutlandırdı bizi.

Milli maç arasına Galatasaray 5, Fenerbahçe 6, Beşiktaş 10 resmi maç oynamış olarak girecekler. Siyah beyazlılar bir miktar fazla yoruldu ama ayarların oturması açısından da bu 10 maçlık fikstürün Güneş’e yardımcı olduğuna inanıyorum ben. 10 maçlık ince ayar süreci geçiren Beşiktaş&r...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tur değişikliklerden sonra gitti 19 Nisan 2024 | 688 Okunma Zico'nun vizyonuna dönülmeli 18 Nisan 2024 | 507 Okunma Bu bir Okan Buruk başyapıtı 16 Nisan 2024 | 765 Okunma Dokuz buçuk numara Dzeko 15 Nisan 2024 | 509 Okunma Beşiktaş’ın önünde Polonya gerçeği vardı 14 Nisan 2024 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar