Yarım asırlık gazeteciyim, bu ihaleye (!) ne diyeceğimi bilemedim!..

Anlatacağım olaya halkı enayi yerine koymada sınır tanımamak mı desem, cüret mi desem, bilemiyorum. Doğrusu ne diyeceğimi şaşırdım! İyisi mi, ben yazayım da ne denilmesi gerektiğine siz karar verin!

Hani İstanbul Belediyesi’ne gereken klorun fahiş fiyatla alındığının ortaya çıkmasıyla patlayan skandalın, CHP’ye yıllarca belediyelerde iktidar olma yolunu tıkadığı meşhur İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) var ya, adını koyacağınız olay orada yaşanıyor!

★★★

Odatv’den Furkan Karabay’ın belgeli haberine göre; İSKİ, 31 Mart seçimlerine 10 gün kala, “Kişisel Koruyucu Donanım Teknik Malzeme Alımı” ihalesine çıkıyor.
Görünürde 5 firma katılıp farklı fiyatlar veriyor.
Bunlardan 3’ü, çeşitli belgelerin eksik bulunması ve yönetmeliğe aykırılıklar nedeniyle ihale komisyonu tarafından eleniyor.
Geriye iki şirket kalıyor!..
Şirketlerden biri, daha önce de İSKİ’den çeşitli ihaleler aldığı bilinen Sebat İş Güvenliği Ltd. Şirketi, diğeri ise Güçlü İş Güvenliği Firması…

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 510 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar