Yangın doğal olmayan en büyük felakettir!..

Çaresiz bir kadın, Manavgat’ta yanan evinin karşısına geçmiş, gözyaşları arasında feryat ediyor: “Allah’ım bu ne? Böyle acı mı olur? Hiçbir şeyimiz kalmamış ama daha yanıyor....

Çaresiz bir kadın, Manavgat’ta yanan evinin karşısına geçmiş, gözyaşları arasında feryat ediyor: “Allah’ım bu ne? Böyle acı mı olur? Hiçbir şeyimiz kalmamış ama daha yanıyor. Ne yapacağız,  nerede kalacağız? Yavrumun çeyizleri gitti. Ciğerimin çeyizleri yandı. Dayanılır mı buna?..”

★★★

Bir başkası kül olan serasının önüne oturmuş ağlıyor.

Kollarında yanıklar olan biri, kendisine uzatılan mikrofona canını zor kurtardığını anlatıyor.

Köylerinde yanmadık ev kalmadığı gibi dumandan hastaneye kaldırılanlar olduğunu söyleyen biri de “Bittik” diyor. “Biz de bittik, bizim için hayat da bitti!..”

Elindeki şişenin çoktan boşaldığını fark edemeyen bir felaketzedenin içi öylesine yanmış ki hala şişeyi dikip su içmeye çalışıyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 2.629 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 410 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 510 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar