Yalçın Ayaslı ve Borajet’e nasıl çöktüler?..

“Türkiye’nin efsane büyükelçilerinden Dr. Şükrü Elekdağ, Washington’da görev yaptığı sırada, ABD’de ülkemizi savunan sivil toplum kuruluşlarını örgütlemiş ve...

“Türkiye’nin efsane büyükelçilerinden Dr. Şükrü Elekdağ, Washington’da görev yaptığı sırada, ABD’de ülkemizi savunan sivil toplum kuruluşlarını örgütlemiş ve güçlenmelerini sağlamıştı.

Bu arada yolu, iftiralar atılarak BoraJet’e ‘çöküldüğü’ sırada bu havayolunun sahibi olan ve şirketini elinden alan Sezgin Baran Korkmaz’ın aleyhine New Hampshire’de dava açmış bulunan Yalçın Ayaslı ile de kesişmiş.

Konu ve kişiler yeniden gündeme gelince, lütfetti, bana Yalçın Ayaslı’ya Atatürk Society Of America tarafından verilen ‘2020 Atatürk Cumhuriyet Tarihi Bilim Ödülü’ nedeniyle yaptığı konuşmanın metnini yolladı.

İçinde ilginç bilgiler olan bu mektubu aşağıda alıntıladım.

★★★

Sayın Dr. Yalçın Ayaslı’ya ‘Atatürk Ödülü’ verilmesi nedeniyle bana sağlanan konuşma fırsatını gerçek bir imtiyaz sayıyor ve bundan onur duyuyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 408 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 327 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 507 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar