Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı nasıl kazanmıştı?..

Türkiye, Cumhuriyet’in geleceğinin oylanacağı seçimlere koşarken, bazılarının unutturmaya çalıştığı bir gerçeği hatırlamamızın tam zamanıdır diye...

Türkiye, Cumhuriyet’in geleceğinin oylanacağı seçimlere koşarken, bazılarının unutturmaya çalıştığı bir gerçeği hatırlamamızın tam zamanıdır diye düşünüyorum.

Yıl 1994…

Yerel yönetim seçimlerinin İstanbul ayağında merkez sağ ve sol partiler, kamuoyunun önüne iddialı adaylarla çıkıyorlar.

Anketler yarışın Anavatan Partisi’nin (ANAP) adayı İlhan Kesici, Doğru Yol Partisi’nin (DYP) adayı Bedrettin Dalan ve Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin (SHP) adayı Zülfü Livaneli arasında geçeceğini gösteriyor.

Kamuoyu araştırma şirketleri Refah Partisi’ni (RP) temsilen seçimlere katılan Recep Tayyip Erdoğan ile Demokrat Sol Parti’nin adayı Necdet Özkan’a ve yeniden kurulan Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Ertuğrul Günay’a şans tanımıyorlar!

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 505 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 155 Okunma Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında görevi suistimal raporu 20 Mart 2024 | 332 Okunma Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 158 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar