Tarık Ümit’i kim öldürdü?

Oğuz Yorulmaz adını duymamış, duysanız bile unutmuş olabilirsiniz.O halde ben anlatayım:Polis çocuğu Bursalı Oğuz Yorulmaz, babası gibi mesleğe girdikten bir süre sonra Emniyet Genel...

Oğuz Yorulmaz adını duymamış, duysanız bile unutmuş olabilirsiniz.

O halde ben anlatayım:

Polis çocuğu Bursalı Oğuz Yorulmaz, babası gibi mesleğe girdikten bir süre sonra Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan “özel bir ekipte” görev yapmaya başladı.

Annesi Nurhan Yorulmaz oğlunu ve içinde yer aldığı özel ekibi şöyle anlatıyordu:

“Ben evladımı devlete memur olması için verdim. Çete olması için vermedim. Ama benim karşıma çete olarak çıkardılar oğlumu. Beni yaktılar, beni mahvettiler!..”

Acılı anne haklıydı. Çünkü oğlu “Susurluk Çetesi” olarak anılan yapılanmada yer almış ve 5 polis arkadaşıyla birlikte yargılanıp 4’er yıl hapse mahkum olmuşlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar