Tankla fethedilen otel!..

Geliyoruz çökmenin “Bu kadarı da olamaz” dedirten iddalarla dolu “kan dondurucu” aşamasına.

Önceki akşam konuğu olduğum, değerli meslektaşım Tuncay Mollaveyisoğlu’nun TELE1 TV’deki ANINDA MANŞET programında, Sedat Peker’in, kaçak kara para şüphelisi Sezgin Baran Korkmaz ve Paramount Oteli konusunda ortaya attığı iddiaların, aysbergin su üstündeki kısmını yansıttığını, asıl ürkütücü gerçeklerin çok yakında ortaya çıkacağını söyledim.

Nitekim dün sabah Zanka TV'den Ferit Altay'ın, devletten 49 yıllığına aldığı arazide oteli inşa ettikten sonra, işletmesini kiraya veren ve kuşkulu bir şekilde hayatını kaybeden Atilla Uras'ın kızı Yasemin Victoria Uras'la yaptığı söyleşiyi izleyince, öngörülerimin doğru çıktığını gördüm.

Açıkça söyleyeyim; uluslararası mafya, kara para aklayıcıları ve dolandırıcıların otele nasıl çöktüklerini ve elden ele nasıl geçtiğini dinledikçe donup kaldım.

★★★

Dehşet verici olaylar zinciri şöyle başlamış:

Kiracı olarak ortaya çıkan Özbek asıllı Türk vatandaşı Botır Rakhimov, “Otel iş yapmıyor, para kazanamıyorum” diyerek....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 327 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar