Süfli (!) heves...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Etlik’teki Şehir Hastanesi açılışında yaptığı konuşmada gençlerin yurt dışına süfli (aşağılık, bayağı, adi) heveslerle gittiğini...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Etlik’teki Şehir Hastanesi açılışında yaptığı konuşmada gençlerin yurt dışına süfli (aşağılık, bayağı, adi) heveslerle gittiğini öne sürdü.

Erdoğan şunları söyledi:

Sırf daha iyi arabaya binebilmek, daha yeni telefon alabilmek, sırf daha çok konsere gidebilmek gibi süfli heveslerle ellerin, yani ülkelerin kapısına varanlara acıyarak bakıyoruz. Bugün böyle bir hevesle yola çıkanların yarın şefkat ihtiyacı duyduklarında sığınacakları bir aile, bir devlet mekanizması bulamayınca yaşayacakları pişmanlığı tahmin edebiliyoruz…”

★★★

Peki gerçek böyle mi?

Eğitimli gençler, -Cumhurbaşkanı bu konuşmayı hastane açılışında yaptığı için hekimler-  “sırf daha iyi arabaya binebilmek, daha yeni telefon alabilmek, sırf daha çok konsere gidebilmek gibi süfli (!) heveseler” uğruna mı başka ülkelerin kapısına dayanıyorlar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 510 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar