Satılık madalya!..

Bilmem haberiniz var mı?Son dönemde madalya satışları büyük artış göstermiş durumda.Ekonomik sıkıntılar içinde kıvranan insanlar, o güne kadar gururla sakladıkları ata yadigarı madalyaları...

Bilmem haberiniz var mı?

Son dönemde madalya satışları büyük artış göstermiş durumda.

Ekonomik sıkıntılar içinde kıvranan insanlar, o güne kadar gururla sakladıkları ata yadigarı madalyaları satmak zorunda kalıyorlar.

Hatta bazıları, ürkek adımlar ve gözyaşları arasında girdikleri antikacı dükkanlarında titreyen ellerle uzattıkları madalyayı rehin bırakırken “Bu sizde kalsın, bakarsınız bir imkan doğar ve satılmazsa gelip alırım” diyorlar.

★★★

Bazen üç-beş bin lirayı borç harç denkleştirip madalyasını geri almaya gelenler de çıkıyor. Ama ne yazık ki madalya çoktan satılmış oluyor!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 510 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar