Şarlatan!..

Kim bu şarlatan? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye göre; Reza Zarrab!.. Nereden nereye?.. Cari açığın önemli bir bölümünü tek başına kapattığı iddia edilerek bayrağımız...

Kim bu şarlatan?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye göre; Reza Zarrab!..
Nereden nereye?..
Cari açığın önemli bir bölümünü tek başına kapattığı iddia edilerek bayrağımız önünde konuşturulan “ekonomi mücahidi” Reza’dan, “şarlatan” Reza’lığa!..

* * *

ABD’de yargılanan Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın, parası Türkiye tarafından tutulan avukatlarına göre ise, cezaevinde rahat etmek için gardiyanlara içki, yemek hatta kadın sağlayan müptezel bir kişilik!
Yani “O……’nun ve memurun parasını peşin vereceksin” diyen, bu düşüncesini tüm kirli işlerinde uygulayan gözü kara bir uluslar arası kara para aklayıcısı!..
30’lu yaşlarda milyar dolarlarla oynayan, polis kayıtlarına adı ilk kez uyuşturucu kaçakçılığı soruşturması sırasında giren, parayı çok sevdiği için her türlü ballı işe balıklama dalmaktan çekinmeyen, yine Hakan Atilla tarafından “Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Arslan’ın cebini rüşvetle ahlaksızca doldurduğu öne sürülen”, kısacası milyar dolarlar için atmadık takla ve göze alınmadık riskli iş bırakmadığı iddia edilen karanlık bir portre!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar