PKK terör örgütü, Kemal Kılıçdaroğlu’nu niçin öldürmek istemişti?..

Sevgili okurlarım…Yaşadığımız seçim sürecinde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başta Cumhurbaşkanı...

Sevgili okurlarım…

Yaşadığımız seçim sürecinde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Cumhur İttifakı’nın sözcüleri tarafından terör örgütleriyle irtibatlıymış gibi gösteriliyor.

Ülkemizde terör örgütü denilince akla hemen PKK, FETÖ ve Hizbullah geliyor.

Ancak Hizbullah zihniyetiyle kurdukları ortaklığın görmezden gelinmesine çalışıp, Kemal Kılıçdaroğlu’na “PKK ile bağlantılı” çamurunu atmaya çalışanların gözleri öylesine kararmış ki, bu hain terör örgütünün Kılıçdaroğlu’na suikast düzenlediğini unuttuğumuzu zannediyorlar!..

Hatırlayacaksınız Kılıçdaroğlu, 25 Ağustos 2016 tarihinde ülkemizde kardeş kavgası çıkarmak isteyen PKK’lı teröristlerin hedefi olmuştu. Artvin-Şavşat yolundaki roketli suikast girişiminden kendisi yara almadan kurtulurken,  kahraman bir askerimiz şehit düşmüştü.

Küresel kumpasçıların maşa olarak kullandıkları bölücü teröristler, ertesi gün de Cizre’de katliam...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.379 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar