Ne Amerika ne Rusya, yaşasın Cumhuriyet’in kuruluş felsefesi!..

30 Ağustos Zafer Bayramı vatanın düşman işgalinden kurtuluşunun, 29 Ekim ise coğrafyamızın kutsal topraklarına bir güneş gibi doğan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun simgeleridir.İkisi de şehit...

30 Ağustos Zafer Bayramı vatanın düşman işgalinden kurtuluşunun, 29 Ekim ise coğrafyamızın kutsal topraklarına bir güneş gibi doğan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun simgeleridir.

İkisi de şehit kanıyla yazılmış, sahip olduğumuz her şeyi hatta aldığımız nefesi bile borçlu olduğumuz destanlardır.

Gerçek böyle iken, Diyanet İşleri Başkanlığı bu yıl tesadüfen cuma gününe rastlayan 30 Ağustos’un yıl dönümündeki hutbelerde, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni zaferle kazanan ve Cumhuriyetimizi kuran Atatürk’ün adını anmadı!

Bugün ise 29 Ekim’den önceki son cuma…

Atatürk’ün kurduğu Diyanet, her zaman olduğu gibi Atatürksüz bir hutbe mi okutacak, göreceğiz!..

Başkan Ali Erbaş ve onun gibi düşünenler, Atatürk’ü unutturmaya çabaladıkça, Büyük Önderimize ve onun eşsiz eseri Cumhuriyet’e sahip çıkanların sayısının çığ gibi arttığını acaba ne zaman anlayacaklar?..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.326 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar