Mehmetçik niçin gıda terörünün hedefi oluyor?..

İstihbarat servisimize yapılan ihbar, o güne kadar gıda terörünün en ürkütücü örnekleriyle karşılaşmaya alışmış ekibimizi şaşkınlığa uğratmıştı.Ama telefon...

İstihbarat servisimize yapılan ihbar, o güne kadar gıda terörünün en ürkütücü örnekleriyle karşılaşmaya alışmış ekibimizi şaşkınlığa uğratmıştı.
Ama telefon hattının diğer ucundaki ses ısrarcıydı.
İddiasına göre; zeytin üreticiliğiyle ünlü bir yöremizde gözünü para hırsı bürümüş bazı kişiler, zeytinlerin doğal yoldan kararmasını beklemek yerine, yüzde yüz kanserojen tekstil boyalarıyla siyahlandırıyor, hatta ürün olgunlaştırma havuzlarına zehirle eşdeğer paslı demirleri atmaktan bile çekinmiyorlardı.
Muhbirden gıda terörünün yıllardır sürüp gittiği üretim yerlerini tek tek, isim isim aldıktan sonra, çekim ekibimizi yöreye gönderdik.

*  *  *

Gördükleri karşısında dehşete kapılan arkadaşlarımız ulu orta yapılan gıda terörünün tüm aşamalarını görüntüleyip kaydettiler.
Sarsıcı gerçekleri dört dörtlük belgeleme işlemi tamamlanınca, gıda denetimlerinden sorumlu kurum olan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nü aradım.
Müdüre görev alanına giren yörede üretimlerle ilgili ciddi gıda terörü ihbarlarının olduğunu söyleyip, kamera eşliğinde bir denetim yapılması gerektiğini belirttim.
Hiç unutmuyorum bu konuşmayı bir cuma günü öğleden sonra yapmış ve pazartesi sabahı buluşmak üzere sözleşmiştik.

*  *  *

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 510 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar