Maganda dehşetini yaşayan mağdurdan mektup var!..

Hafta sonu, hamile eşi ile birlikte akşam yemeğine giderken Türkiye’yi ayağa kaldıran maganda saldırısına uğrayan Yunus Emre Bahçıvan’dan bir mektup aldım.

Masum insanların durup dururken yaşadıkları dehşeti ve ruhsal travmaları anlatan mektubu, dikkatinize sunuyorum.

★★★

“Değerli Uğur Bey,
Öncelikle yanımızda olmanıza ve destekleyici duruşunuza çok teşekkür ederiz.
Aslında bizler için sıradan bir hafta sonu idi. Eşimle birlikte aracımızla akşam yemeği için yola çıktığımız sırada, asla tahmin edemeyeceğimiz bu üzücü olay başımıza geldi. Pendik-Kaynarca D-100 Karayolu’nda, Tuzla istikametine doğru giderken, kimliğini bilmediğimiz kişiler tarafından saldırıya uğradık. Olay şu şekilde gelişti:

★★★

En sağ şeritte seyir halindeyken, emniyet şeridinden gelen siyah renkte bir araç, polis ekiplerinin uygulamasını görmesi üzerine, ani şekilde aracımızı sıkıştırıp önümüze geçmek istedi. Eşim 7 aylık hamile ve daha önce 3 kez bebek kaybımız olduğundan, sürüş esnasında ani fren yapmaktan kaçınıp, aynı zamanda trafiği tehlikeye sokmamak için yoluma devam ettim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 505 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 155 Okunma Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında görevi suistimal raporu 20 Mart 2024 | 332 Okunma Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 158 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar