Kemal Sunal’ın hüznü!..

Önceki gün, Türk sinema tarihinin en çok sevilen aktörlerinden Kemal Sunal’ı, aramızdan ayrılışının 23. yıl dönümünde sevgi özlem ve rahmetle andık.Aynı gece televizyonlar, yöneticilerinin...

Önceki gün, Türk sinema tarihinin en çok sevilen aktörlerinden Kemal Sunal’ı, aramızdan ayrılışının 23. yıl dönümünde sevgi özlem ve rahmetle andık.

Aynı gece televizyonlar, yöneticilerinin bile gösterim sayısını hatırlayamadıkları, ancak her oynatılışında büyük reytingler aldığını çok iyi bildikleri filmlerini ekrana getirdiler.

Çünkü üniversitelere tez konusu olan “Kemal Sunal sevgisi” nedeniyle İnsanlarımız onun filmlerini defalarca izlemekten bıkmadığı gibi, her gördüklerinde sanki ilk defa izliyormuş hissiyle heyecanlanıyor, gülümsüyor, kahkaha atarken düşünüyor ve yeni şeyler keşfediyorlar.

Çünkü o, seyircisinin gözünde haksızlığa, sömürüye baş kaldıran, ama saf kalbini ve halk adamı gururunu da her zaman ortaya koyan, büyülü bir beyaz perde kahramanıdır.

Kısacası Kemal Sunal demek, acılara sıkıntılara, yokluklara, emek sömürüsüne, din simsarlarına, zübüklere, kötü adamlara meydan okumak, umutsuzluktan umut yaratmak demektir.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.379 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar