Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olacak mı?..

Millet İttifakı cephesinde cumhurbaşkanı adayını açıklamak için vaktin erken olduğu yorumu yapılırken, son günlerdeki konuşmalarına “Ben” diye başlayan ve topluma zengin vaatlerde bulunarak gündem...

Millet İttifakı cephesinde cumhurbaşkanı adayını açıklamak için vaktin erken olduğu yorumu yapılırken, son günlerdeki konuşmalarına “Ben” diye başlayan ve topluma zengin vaatlerde bulunarak gündem oluşturan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam “İttifak cumhurbaşkanlığı adaylığımı kabul ederse bundan onur duyarım” dedi.

Haber Global televizyonunda Candaş Tolga Işık’ın programına konuk olan Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanı olmak istiyor musunuz?” sorusunu “İttifak kabul ederse bundan onur duyarım. Bu konu hiç konuşulmadı. Bireysel olarak karar vermek doğru değil” diyerek cevapladı.

★★★

Bir süredir gündem belirlemeyi AKP’nin tekelinden alan cesur ve yaratıcı çıkışlarıyla çok farklı bir lider portresi çizmeye başlayan ve özlenen bir muhalefet anlayışı sergileyen Kılıçdaroğlu, aday gösterilip seçildiği takdirde, çok iyi bir cumhurbaşkanı olur.

Onun cumhurbaşkanı olduğu Türkiye’de, tek adam rejimi en kısa sürede sona erdirilerek parlamenter demokrasiye geçilir.

Hukukun üstünlüğü egemen kılınıp yargının bağımsızlığı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 505 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 155 Okunma Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında görevi suistimal raporu 20 Mart 2024 | 332 Okunma Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 158 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar