İmamoğlu’nun yanındayım

CHP’nin önemli ismi Muharrem İnce’den, gündemdeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalar: İnce, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na seslendi: Beklenen depreme karşı alınacak önlemler...

CHP’nin önemli ismi Muharrem İnce’den, gündemdeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalar: İnce, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na seslendi: Beklenen depreme karşı alınacak önlemler konusunda kendisine büyük iş düşüyor. Günlük iş planında bu konuyu birinci sıraya koymalıdır. Halk yanındadır. Ben de tüm gücümle yanındayım.

Sevgili okurlarım,

Türkiye, son dönemde en çok İstanbul’daki 5.8 büyüklüğündeki depremi ve sonrasındaki artçı sarsıntıları, iktidarın HDP’li bazı belediyelere kayyum atamalarını, Ahmet Davutoğlu’nun çıkışlarını, onun ve Ali Babacan’ın kuracağı söylenen yeni partileri ve S-400 krizini konuştu.

CHP’nin 2018’deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ile yaptığımız söyleşide gündem maddelerini ele aldık. Onun bu konularla ilgili görüşlerini ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine daha uzun süre varken adaylığını niçin açıkladığını sorduk.

★★★

UĞUR DÜNDAR (U.D.): Sayın İnce, Marmara’da, Silivri merkezli olarak gerçekleşen deprem gösterdi ki beklenen İstanbul depremine hazırlıklı değiliz. 1999’daki Büyük Marmara Depremi’ni yaşamış deneyimli bir siyasetçi olarak bu konuda ki düşüncelerinizi alabilir miyim? Deprem sonrasında iktidarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na yönelik dışlayıcı tavrı konusunda neler söylemek istersiniz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 327 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar