İktidar Altılı Masanın Cumhurbaşkanı adayını belirledi!..

Önceki sabah erkenden Erzincan’ın yolunu tuttuk.Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Genel Serketer Burak Ç. Kızılhan ile  yöneticiler Agah Ruşen Çetin, Fethi Pekin ve Can Gebetaş’tan oluşan...

Önceki sabah erkenden Erzincan’ın yolunu tuttuk.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Genel Serketer Burak Ç. Kızılhan ile  yöneticiler Agah Ruşen Çetin, Fethi Pekin ve Can Gebetaş’tan oluşan heyetimizi havaalanında coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı.

Oradan doğruca, halkın çok sevdiği başarılı il Emniyet Müdürü, aynı zamanda kongre üyemiz Kenan Kurt’u makamında ziyarete gittik.

Daha sonra Erzincan ve Hamburg Fenerbahçeliler Dernekleri’nin müştereken geçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi için Tunceli-Pülümür’e geçtik.

Yolda benim fahri muhtarlığını yaptığım Pülümür-Kırkmeşe köylüleriyle buluşup, merhum Mustafa Vehbi Koç’un adını verdikleri caddenin tabelasının önünde hatıra fotoğrafı çektirdik.

Pülümür’de ise 1.400 ihtiyaç sahibi öğrenci çocuğumuza kışlık mont, Cumhuriyetimizin 100. yılı logosunu taşıyan bere ve kaşkollerini dağıttık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 505 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 155 Okunma Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında görevi suistimal raporu 20 Mart 2024 | 332 Okunma Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 158 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar