Gidiyorlar çığlık çığlığa!...

Sözcü Gazetesi Yazarı Uğur Dündar'ın bugünkü (12.11.2022)''Gidiyorlar çığlık çığlığa!...'' başlıklı yazısı.

Dün sabah bilgisayarı açtığımda şimdi okuyacağınız mektupla karşılaştım.

“Değerli Uğur Abi,

Senin haberlerin ve televizyonlardaki ARENA programınla büyüyen birisiyim. Şu anda burslu olarak geldiğim Almanya’da doktora eğitimi alıyorum.

Her gün köşe yazılarını kaçırmadan okuyor ve çoğu zaman yazdıkların karşısında gözyaşlarımı tutamıyorum. Ülkesini her şeyden çok seven ve bu güzel vatana faydalı olmak için elinden geleni esirgemeyen bir yurttaş oldum hep. Ama bölüm birincisi ve fakülte birincisi olarak diploma aldığım üniversitede, senelerce sözleşmeli olarak çalıştıktan sonra işten çıkartıldım. Bu haksızlığa rağmen mücadeleden vazgeçmeyip, başka üniversitelerde de sözleşmeli olarak çalıştım. Bunları yaparken hep ülkemin bana bir noktada hak ettiğimi vereceğini düşündüm. Maalesef yanılmışım… Ne kadar gayret ettiysem olmadı. Sonunda yurt dışı bursuna başvurdum ve onu da kazandım. Şimdi buradayım, ancak hiç mutlu değilim.

Dün Atatürk hakkında yazılan neredeyse tüm köşe yazılarını buğulu gözlerle...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 505 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 155 Okunma Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında görevi suistimal raporu 20 Mart 2024 | 332 Okunma Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 156 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar